17
02 2016
2893

Întreprinderea noastră produce și comercializează articole din lemn, material plastic, aluminiu și aliaje din aluminiu, fortan, material pentru construcție. Noi nu avem unitate comercială, iar comenzile le recepționăm de la clienți și, ulterior, facem livrarea cu transportul nostru. În cazul întreprinderii noastre, rugăm să ne explicați, dacă apare obligația de a calcula taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii?

Întreprinderea noastră produce și comercializează articole din lemn, material plastic, aluminiu și aliaje din aluminiu, fortan, material pentru construcție. Noi nu avem unitate comercială, iar comenzile le recepționăm de la clienți și, ulterior, facem livrarea cu transportul nostru. De către primărie a fost stabilită taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, pentru unitățile ce fabrică și comercializează articole din lemn, material plastic, aluminiu și aliaje din aluminiu, fortan, material pentru construcție și pentru unitățile de primire a comenzilor pentru fabricarea ușilor și ferestrelor termopan. În cazul întreprinderii noastre, rugăm să ne explicați, dacă apare obligația de a calcula taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii?

În conformitate cu prevederile Titlului VII al Codului fiscal:

  1. subiecți ai impunerii cu taxa pentru unitățile comerciale şi/sau de prestări servicii sunt persoanele fizice care desfăşoară activitate de întreprinzător şi persoanele juridice, care dispun de unități comerciale şi/sau de prestări serviciu (art. 290 lit. e) al CF);
Acest articol este destinat doar pentru utilizatorii abonați

Pentru a vă abona, selectaţi abonamentul:

CLASSIC

1499 lei

PREMIUM

2299 lei

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.