avatar

Servicii electronice

IT în administrare fiscală, serviciile electronice, tehnologiile utilizate și practica mondială din domeniu

04
08 2016
1223

Mai mult de 10 persoane angajate - dările‬ de ‪seama‬ ‎fiscale‬ se prezintă electronic‬‬‬‬‬‬‬‬‬

În atenția contribuabililor care au conform numărului scriptic de salariați înregistrat în anul precedent — mai mult de 10 persoane angajate prin contract individual de munca ori prin alte contracte trebuie să prezinte dările de seamă fiscale utilizînd, în mod obligatoriu, metode automatizate de raportare electronică.
Detalii
27
06 2016
749

Оплата налога на недвижимость посредством MPay

Напоминаем, что 30 июня — последний день для уплаты со скидкой 15% земельного налога, а также налога на недвижимое имущество на 2016 год. Оплата может быть осуществлена на основе полученного платежного извещения через коммерческие банки, почтовые отделения или онлайн, с правительственного сайта электронных платежей MPay.

Ниже представляем вам пошаговую инструкцию об уплате налога через MPay.
Detalii
25
06 2016
1209

Achitarea impozitului pe imobil prin Mpay

Vă reamintim că 30 iunie este termenul limită pentru a achita impozitul pe bunurile imobiliare și cel funciar pentru anul 2016 cu reducerea de 15%. Achitarea poate fi realizată în baza avizului de plată primit, prin intermediul băncilor comerciale, oficiilor poștale sau on-line accesînd serviciul guvernamental de plăți electronice MPay.

Mai jos vă prezentăm instriucțiunea pas cu pas pentru a achita impozitul prin Mpay.
Detalii
23
06 2016
689

Cu „Semnătura electronică Fiscservinform” este mai ușor să participi la LICITAȚIILE PUBLICE

În economiile contemporane, tot mai multe bunuri și servicii sunt achiziționate de autoritățile publice de pe piață de la sectorul privat, prin organizarea diferitor licitații.

Astăzi, achizițiile publice reprezintă un element important pentru dinamizarea pieței din Republica Moldova, oferind oportunități pentru întreprinderi, încurajînd investițiile publice și private, precum și contribuind în mod concret la creșterea economică.
Detalii
13
06 2016
1061

Achită prin MPay taxa impozitului pe bunurile imobiliare

30 iunie 2016 — termenul limită de achitarea impozitului pe bunurile imobiliare pentru contribuabilii care doresc o reducere de 15% din suma totală a impozitului.

Pentru cetățenii care nu știu încă, achitare poate fi realizată online, prin serviciul Fișa Imobilului. Vestea și mai bună este că, de acum pot fi evitate inclusiv drumurile la ghișeele băncilor comerciale.
Detalii