avatar

Evenimente/Anunturi

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

17
07 2020
174

Calculul, deducerea și achitarea TVA - seminar practic

La seminar afli despre:

  • Legislația și baza documentară de calculare și deducere a sumei TVA;
  • Aplicații practice de calculare, deducere și achitare a sumei TVA;
  • Exemple concrete și tehnici care îți ușurează munca în acest domeniu;
  • Ce rapoarte trebuie să prezinți, unde, când și cum se completează acestea.


    Acest seminar se adresează celor care au cunoștințe în contabilitate și/sau finanțe, cum ar fi: contabili, antreprenori, directori, studenți la economie, liberi profesioniști, etc.

Detalii
16
07 2020
121

Managementul plăților – un nou ciclu de instruiri online pentru specialiștii în finanțe publice

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii în finanțe publice să se înscrie la primele seminare ale noului ciclu de instruiri online cu genericul „Managementul plăților: cheltuielile de casă prin note de transfer”, programate pentru luna iulie curent. Instruirile vor fi organizate în perioadele 21 – 22 iulie și 28 iulie – 29 iulie 2020.
 
Fiecare seminar are o durată de 2 zile, 6 ore de studii și se va desfășura în intervalul orelor 13.00 - 16.00. Instruirile sunt contra plată. Ele vor decurge în regim de videoconferință, cu utilizarea aplicației Zoom.

Detalii
15
07 2020
289

Managementul financiar: instrumente privind utilizarea eficientă a resurselor financiare ale entității

Gestionarea eficientă a finanțelor companiei întotdeauna a fost o provocare majoră pentru aproape fiecare antreprenor.

Iar pentru că noi înțelegem perfect cât de importante sunt rezultatele financiare și valoarea indicatorilor de performanță în compania ta, venim cu un nou training foarte util, practic și necesar pentru antreprenori, contabili sau directori financiari, care are ca scop major transmiterea de cunoștințe practice și abilități pentru ca tu să poți asigura stabilitate financiară, gestionare eficientă a riscurilor și creșterea valorii companiei tale.
Detalii
14
07 2020
203

Aplicarea legislației muncii în contextul pandemiei Covid-19

Probleme actuale privind specificul aplicării corecte a legislației muncii Republicii Moldova în condițiile pandemiei Covid-19.

Starea de pandemie din țara noastră a fost și este o adevărată provocare, astfel că toți am fost nevoiți să reorganizăm modul de muncă sau poate chiar să ne suspendăm activitatea pentru o perioadă nedeterminată.

 

– Vioser Tax Trainings organizează împreună cu Tudor Capșa, doctor în dreptul muncii, un curs practice, în cadrul căruia vor fi analizate problemele actuale privind specificul aplicării corecte a legislației muncii a RM în condițiile pandemiei Covid-19.
Detalii

13
07 2020
336

Sporim productivitatea afacerii prin instruirea personalului

Echipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova, anunță desfășurarea pe data de 15 iulie 2020 a unui eveniment online dedicat sporirii productivității afacerii ca urmare a pregătirii angajaților la locul de muncă.


Preocupările companiilor de ultimă oră țin atât de efectele COVID-19 asupra economiei, cât și de fluxul de personal.  În acest context, invităm antreprenorii și consultanții în afaceri să participe la acest webinar unde se va pune în discuție importanța formarii personalului, instruirii acestuia la locul de muncă și dezvoltarea competențelor necesare pentru o mai bună productivitate și inovare.


Detalii
10
07 2020
396

Controlul intern managerial – un nou ciclu de instruiri online pentru directorii de școală

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită managerii liceelor și gimnaziilor din țară să participe la noul ciclu de instruiri online cu genericul „Controlul intern managerial pentru directorii de școală”. Primele două seminare cu această temă  vor fi organizate de CTIF la 14 și 16 iulie curent.
 
Cursurile de instruire au o durată de o zi fiecare, 6 ore de studii și vor fi desfășurate între orele 9.00 și 15.45, fiind organizate în regim de videoconferință, cu utilizarea aplicației Zoom, și vor fi ghidate de formatori calificați din cadrul Ministerului Finanțelor.

Detalii
07
07 2020
237

Intstrumentele Microsoft Office : curs MS word, Excel și power point pentru elevi

E timpul să fii stăpânul MS Office!
Cine a zis că nu poți să creezi cele mai reușite documente Word, cele mai inteligente tabele Excel și cele mai frumoase prezentări Power Point?

 

PROACTIVE lansează cursul de MS Office pentru elevi cu vârsta 14-17 ani, care doresc să fie pregătiți pentru clasele mari sau de ce nu, pentru facultate.

Prezentăm mai jos tot ce înveți la curs, de la cel mai răbdător și profesionist Trainer.

Înregistrare 

 

AGENDA:


Detalii
03
07 2020
506

Primarii, invitați la instruiri online privind managementul finanțelor publice

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță că, începând cu ziua de luni, 6 iulie, va desfășura în parteneriat cu Ministerul Finanțelor un ciclu de seminare online cu genericul „Introducere în managementul finanțelor publice” pentru primarii localităților din țară.
 
Seminarele cu tema nominalizată au fost lansate în decembrie 2019 și au scopul de a consolida cunoștințele și de a dezvolta capacitățile primarilor în organizarea managementului finanțelor publice locale, în particular a procesului bugetar la nivel local. Seminarele sunt gratuite pentru participanți, acestea fiind finanțate de către Ministerul Finanțelor.

Detalii