avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

27
11 2019
195

Specialiștii începători în finanțe publice pot aplica la cursurile de instruire organizate de CTIF

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) invită specialiștii începători în finanțe publice din cadrul autorităților publice centrale și locale să se înscrie la unul din cele cinci cursuri de instruire ce vor fi organizate de CTIF în prima săptămână a lunii decembrie 2019.

Primul curs de instruire cu genericul „Bazele contabilității bugetare: cadrul normativ, introducere în aplicarea Sistemului Informațional Integrat de Evidență Contabilă pentru Autoritățile Publice. Specificul pentru autoritățile publice de nivel central și local”, cu o durată de cinci zile, se va desfășura în perioada 2–6 decembrie în sala de instruire a Ministerului Finanțelor, mun. Chișinău, str. Pușkin 44.
Detalii
26
11 2019
291

Modificări la SNC din 2020

Compania Vioser Trainings & Events vine către contabilii profesioniști cu un curs foarte ACTUAL, NECESAR și cu SUBIECTE care urmează a fi obligatoriu aplicate din anul viitor.

Împreună cu Alexandru Nederiță, cel care a coordonat grupul de lucru la elaborarea SNC, Legii contabilității și Raportării Financiare, veți interacționa o întreaga zi pentru a analiza noile modificări ale SNC și Planul General de Conturi, conform programului:
Detalii
25
11 2019
118

Operațiuni de Export. Curs practic

Intenționezi să cauți o nouă piață de desfacere sau deja ai găsit-o?
Ai nevoie de o ghidare privind operațiunile de export?

Vino la trainingul „Operațiuni de Export”!

Ce vei afla?
  • cum să lansezi produsul pe o nouă piață de desfacere
  • care sunt etapele și corectitudinea întocmirii documentației pentru desfășurarea operațiunii de export

Detalii
25
11 2019
259

VEN 12 за 2019 год - Online

Вы хотите участвовать в семинаре “Декларация о подоходном налоге VEN 12 на 2019 год”, но у вас нет возможности прийти из-за перегрузки в связи с отчетности и закрытия года, большого расстояния или погодных условий?

У нас есть решение которое поможет вам сэкономить ваши ресурсы: время и деньги!
Мы решили организовать семинар в другом формате, доступным для всех: онлайн -семинар, заочно, на русском языке.

Вы заранее получите материалы курса (с решенными примерами) и 23 декабря в назначенное время, мы организуем он-лайн чат (час вопросов и ответов ) с Серджиу Румлянским по данной теме.
Detalii
22
11 2019
160

Seminar: Fluturașul de salariu

Fluturașul de salariu este o metodă de comunicare între angajat și angajator în legătură cu drepturile și obligațiile bănești. Este un document eliberat de către angajator pentru informarea angajatului cu privire la drepturile sale salariale.

Pe 5 decembrie discutăm despre cum calculam corect salariul, impozitele, reținerile și indemnizațiile din concediul de maternitate/paternitate.

Înregistrare

Program:
Detalii
22
11 2019
142

Expert în impozite și taxe. Curs intensiv

Te-ai săturat să plătești impozite? Consideri că sunt prea mari?
Vino la cursul «Expert în Impozite & Taxe» și vei plăti mai puține impozite, iar de corectările la dările de seamă, în general, vei uita.

Fiscalitatea este unul din domeniile principale din contabilitate. Totodată erorile produse la acest capitol cauzează mult disconfort ulterior. Pentru a vă asigura de corectitudinea dărilor de seamă precum: TVA, IPC18, TL13, TFD19, IRM19, VEN12, BIJ, IVAO15 vă invităm la cursul “Expert în Impozite&Taxe”.
Detalii
21
11 2019
290

Calculul și contabilizarea salariului

Legislația în domeniul remunerării muncii este frecvent modificată prin decizii, hotărâri și regulamente noi. Din acest motiv, #Proactive Consulting te invită la un seminar-sinteză cu tematica salarizării.

Cu noi vei afla:
Ce consecințe te așteaptă la achitarea ajutoarelor materiale
Ce documente se perfectează în cazul concediului paternal
Ce specific în completarea IPC 18 au companiile de taxi/ rezidenți ai parcurilor IT
Ce impact vor avea calcularea și achitarea primelor asupra impozitului pe venit achitat de întreprindere.
Detalii
21
11 2019
82

Сursuri de instruire pentru specialiștii începători în finanțe publice

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, în ultima săptămână a lunii noiembrie, a două cursuri de instruire: unul – pentru specialiștii în finanțe publice fără experiență în evidența contabilă din sistemul bugetar sau cu o experiență de până la doi ani de activitate din cadrul autorităților publice centrale și locale și altul – pentru specialiștii începători în finanțe publice din cadrul instituțiilor de învățământ din țară.

Primul curs de instruire cu genericul „Bazele contabilității bugetare: cadrul normativ, introducere în aplicarea Sistemului Informațional Integrat de Evidență Contabilă pentru Autoritățile Publice. Specificul pentru autoritățile publice de nivel central și local”
Detalii
20
11 2019
194

Contabilitate + HR. Circuitul documentar al angajaților

Te-ai confruntat cu situația când, fiind contabil, ai sarcini și din domeniul resurselor umane, sau poate ești manager resurse umane și ai de făcut ceva legat de contabilitate? Unde se intersectează contabilitatea și resursele umane? Răspunsul e simplu, la tema angajaților!

Curs de instruire, atât pentru managerii de resurse umane, cât și pentru contabili. Acesta pune accentul pe circuitul documentar de la angajare și până la eliberare, de asemenea, pe contabilizarea diverselor aspecte ale retribuirii muncii angajaților.
Detalii