avatar

Video ghid

Articole promoționale

19
03 2015
1730

Super promotia de primavara - Bitdefender Small Office Security - 50% discount!

În exclusivitate, să vă protejați afacerea cu cel mai bun antivirus al anului 2014, premiat si in 2015.

Profitați de un discount special de 50% din prețul de listă!Promotia este valabila pana la data de 31 martie 2015Bitdefender Small Office Security este soluția care vă aduce o protecție eficace și avantajoasă și în același timp simplu de utilizat!
Detalii
12
02 2015
2470

Prima vânzare MBS în Moldova - Oiltech SRL își sporește productivitatea cu Microsoft Dynamics NAV

În luna ianuarie Microsoft Moldova a marcat prima vânzare MBS către unul dintre cei mai semnificativi agenți economici din țară.

Oiltech SRL produce protectoare pentru burlane, tubaje, prăjini de foraj și țevi, utilizând tehnologii moderne și personal calificat. Compania este lider în domeniul său în Republica Moldova. Infrastructura de producere a companiei în Moldova ocupă o suprafață de 15000 metri pătrați dispunând de 200 de angajați gata să reacționeze la orice necesitate a clienților. Toate produsele sunt proiectate și executate în conformitate cu standardele cărora se conformează marile companii petroliere, fabricile de țevi și companiile de foraj din întreaga lume.
Detalii
08
07 2014
4342

Правильный выбор учетной системы от компании BTS Pro

Одним из направлений учетной политики любого предприятия является этап оптимизации, что предполагает правильный выбор учетной системы.

Наиболее распространёнными, в Республике Молдова, являются продукты на базе платформы «1С». Данные системы можно разделить на следующие направления хозяйственного учёта:
Detalii
03
07 2014
2694

Консалтинговые услуги – есть ли в них необходимость?

Рынок тиражируемого финансово-экономического программного обеспечения в настоящее время очень разнообразен. На нем присутствуют продукты, как местных, так и иностранных разработчиков. У всех есть как достоинства, так и недостатки, но, безусловно, каждый из них имеет право на своих пользователей. Кому отдать предпочтение? Этот вопрос неизбежно встаёт перед любым руководителем современного предприятия или государственного учреждения.
Detalii
23
06 2014
2162

Noul Small Office Security. Powerfully simple

Informatii suplementare la nr 79 101 777 sau 022 101 777Protectie pentru PC, Mac si File Server bazata pe ultimele tehnologii de la Bitdefender. Disponibil pentru companii mici, (pana la 250 end-points) fara resurse IT dedicate, cu 2 versiuni: cloud-managed și on-premise.
Detalii
26
05 2014
3170

Актуальные проблемы безопасности web-ресурсов

Современные web-ресурсы характеризуются, прежде всего, такими достоинствами, как доступность и простота интерфейса, возможность организации дистанционной работы, а также относительно высокой скоростью их разработки. Однако размещение данных ресурсов в общедоступных сетях и наличие одновременного доступа к ним как пользователей, так и злоумышленников, часто приводит к ситуации, когда сложности, связанные с обеспечением информационной безопасности данных ресурсов, являются обратной стороной всех указанных преимуществ.
Detalii
26
05 2014
5559

Optimizarea cheltuielilor companiei prin exemple reale

O afacere de succes este o combinaţie dintre idei inovative, investiţii, angajaţi calificaţi şi un management eficient. Pe timp de criză, însă, mulţi antreprenori recurg la optimizări pentru a-şi reduce cheltuielile şi rămâne stabili pe piaţă. Puţini însă ştiu că există metode mai puţin drastice, pentru sporirea profitului companiei şi diminuarea unor cheltuieli, care la prima vedere par a fi neînsemnate.

În continuare vă prezentăm câteva idei de optimizare a costurilor într-o companie.
Detalii
07
05 2014
6988

Merită riscul? Pirateria software prezintă riscuri mari!

BSA | Alianța Software este principalul avocat la nivel mondial pentru industria de software. Este o asociație de companii de talie mondială, care investesc miliarde de dolari anual pentru a crea soluții software care dau un imbold pozitiv economiei și îmbunătățesc viața modernă. Prin relațiile guvernamentale international de aplicare a proprietății intelectuale și activității educaționale, BSA extinde orizonturile lumii digitale și construiește încrederea în noile tehnologii, astfel îmbunătățindu-le.
Detalii
27
05 2013
3367

MICROCREDITE pentru afacerea Dumneavoastră! Soluţii avantajoase oferite de BC „Moldova Agroindbank” S.A.

rice antreprenor îşi doreşte să aibă o afacere prosperă. Adesea realizarea acestui scop este însoţit de anumite impedimente, care pot încetini procesul de evoluţie. Multe din acţiunile planificate rămîn a fi irealizabile din cauza insuficienţei resurselor financiare, iar acest aspect este valabil şi în cazul persoanelor fizice care doresc să-şi procure, de exemplu, o locuinţă sau un automobil. Din lipsa mijloacelor băneşti, multe din idei şi potenţialul de dezvoltare rămîn nevalorificate la nivel de persoană, respectiv, întreprindere. Toate acestea, într-un final se răsfrîng negativ asupra mediului de business şi proiectelor personale.
Detalii