06
06 2015
1486

Adunarea Generală Anuală a contabililor şi auditorilor - membri ACAP

Adunarea Generală Anuală a membrilor Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din RM a avut loc la 30 mai 2015, „Sala Mare” – „Moldagroconstrucţia”.

Adunarea Generală anuală a membrilor ACAP a început cu mesajul de deschidere a Dnei Marina Şelaru, Directorul executiv ACAP.

Participanţii au apreciat înalt activitatea ACAP pentru anul de raportare – 2014 în baza rapoartelor expuse. Discuții cu privire la problemele înaintate de vorbitori au rezultat o serie de măsuri concrete și propuneri de îmbunătățire a activității Asociației în 2015. În cadrul dezbaterilor au formulat aprecieri, opinii şi propuneri în atenţia membrilor ACAP RM.

Adunarea Generală anuală a membrilor ACAP RM din 2015 a constituit un eveniment important, deoarece a inclus în ordinea de zi alegeri în Consiliul Director, care au avut loc cu succes datorită prezenţei majoritare a membrilor ACAP RM cu drept de vot.

În rezultatul alegerilor în Consiliul Director ACAP au fost desemnate persoane, dintre care: Viorel Dandara, Dr., auditor, Vladimir Roşca, CAP, auditor, lector; Svetlana Moroz, CIPA, lector şi LiudmilaGavriliuc, CAP, lector.

La finele Adunării a avut loc ceremonia solemnă de înmânare a certificatelor de membru ACAP — persoane juridice: „Manager Audit” şi „Financiar Audit”. De asemenea membrii ACAP au participat la o tombola, organizată de partenerii ACAP – Publicaţia Periodică „ Monitorul Fiscal Fisc.md”. Printre câştigătorii extragerii au fost: Voitco Aliona, Virjnevschi Maria, Şelaru Marina, Paşinschi Cristina, Jecova Nadejda, Lapiţcaia Liudmila, Vulpe Alina, Adamciuc Tatiana, Graur Pavel, Balan Igor şi Topalova Nina.

Dna Marina Şelaru a adus sincere mulţumiri participanţilor la Adunarea Generală a Membrilor Asociaţiei, urându-le mult succes şi mari realizări în profesia lor.

La finele Adunării, membrii Asociaţiei ACAP RM au asistat la seminarul pe tema: „Particularităţile calculării TVA, a impozitului pe venit şi a altor impozite în conformitate cu Legea bugetului de stat pentru anul 2015 şi modificările operate în Codul Fiscal”. În cadrul seminarului au fost expuse opinii pe marginea modificărilor în legislaţia fiscală.

Redacția revistei «Monitorul Fiscal FISC.md» felicită cordial Asociația ACAP a RM cu ocazia unui alt an de activitate de succes. Fiind adevărați profesioniști aţi reuşit să creaţi posibilităţi pentru implicarea şi unificarea contabililor și auditorilor în procesul de dezvoltare a acestor profesii și valorificaţi cu succes oportunitățile date.

Apreciem înalt munca Dumneavoastră, contribuția Dumneavoastră la consolidarea şi perfecţionarea profesiilor de contabil și auditor și Vă aducem mulțumiri pentru cooperarea fructuoasă.

Noi dorim organizației Dumneavoastră profesionale dezvoltare continuă, noi realizări și succese şi mai mari!

4 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.