17
08 2013
1993

Felicitări Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova cu ocazia împlinirii a 17 ani de activitate!

Cu acest frumos prilej echipa publicaţiei periodice „Monitorul fiscal FISC.md” şi Colegiul de redacţie a revistei, doreşte să aducă sincere felicitări Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova, urări de bine, succese în dezvoltarea de mai departe a tuturor scopurilor şi obiectivelor propuse. La zi aniversară, pe fundalul succeselor, aspiraţiilor şi continuării activităţilor, spunem

LA MULŢI ANI!

Asociaţia obştească ACAP RM este o organizaţie nonguvernamentală, autonomă, non-profit, de interes public, şi are ca scop promovarea profesiei de contabil din Republica Moldova. Misiunea ACAP RM constă în dezvoltarea unei profesii contabile puternice, capabile să servească interesului public. Pentru moment ACAP RM înregistrează un număr de aproximativ 1000 de membri activi. Publicaţia periodică „Monitorul fiscal FISC.md” şi ACAP, în data de 1 iunie anul curent au încheiat un acord de cooperare care va permite dezvoltarea, îmbunătăţirea calităţii serviciilor fiscal pentru contribuabili, în special pentru contabili şi auditori profesionişti, precum şi ridicarea nivelului de conformare fiscală.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.