News

Este tipărit Codul Fiscal 2014 actualizat!

Redacţia revistei „Monitorul Fiscal FISC.md” comunică despre disponibilitatea Codului Fiscal 2014 actualizat, pe suport de hîrtie. Pentru ca orice contribuabil onest să-şi îndeplinească în mod corect şi la timp obligaţiile fiscale faţă de stat, am ţinut ca ediţia de faţă să fie disponibilă cît mai curînd posibil, din motiv că normele fiscale noi au intrat în vigoare începînd cu 1 ianuarie 2014. Reieşind din acest considerent, pe data de 9 ianuarie, odată cu încheierea perioadei de sărbători, pe site-ul http://monitorul.fisc.md a fost publicată versiunea electronică a Codului Fiscal, accesibilă pentru toţi abonaţii la revista „Monitorul Fiscal FISC.md” (pentru anul 2014), deţinători ai statutului Premium User (acces nelimitat la versiunea electronică a revistei). Acum, anunţăm că începând cu ziua de 17 ianuarie 2014, toţi doritorii au posibilitatea să beneficieze de ediţia actualizată a Codului Fiscal 2014, pe suport de hîrtie. Cei care deja au procurat abonament la revista ”Monitorul Fiscal FISC.md” pentru anul 2014, vor primi Codul Fiscal în timpul apropiat, la adresa indicată în formularul de abonare. În cazul în care nu sunteţi abonatul nostru, puteţi beneficia de Codul Fiscal, alegînd una din metodele propuse mai jos. Prin procurare, preţul Codului Fiscal este:
  • 115 lei, dacă îl ridicaţi din oficiu Î.S.”Fiscservinform” pe adresa str. Ştefan cel Mare, nr. 162, etajul 2, biroul 220 (în incinta Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare)
  • 130 lei, dacă comandaţi Codul Fiscal cu livrarea la domiciliu.
Prin abonare:
  • costul abonamentului este de 699 lei şi include 5 ediţii al revistei „Monitorul Fiscal FISC.md” + Codul Fiscal + pachetul Premium User (acces nelimitat la versiunea electronică a revistei).
Pentru informaţii suplimentare privind modalitatea de abonare la publicaţia periodică “Monitorul Fiscal FISC.MD”, ori procurarea a Codului Fiscal contactaţi-ne la numărul de telefon (022) 822-031 sau vizualizaţi pagina web www.monitorul.fisc.md.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

8524 views

The date of publishing:

17 January /2014 15:12

Catalogul tematic

Noutăți

Tags:

Codul fiscal | Monitorul fiscal FISC.md

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon