News

La mulți ani, Chișinău!

La mijloc de toamnă marcăm o frumoasă sărbătoare – Hramul Oraşului Chişinău, oraș în care mulți dintre noi s-au născut, iar la o parte dintre noi a devenit, între timp,  a doua casă!

 

 

Stimați chișinăuieni!

 Cu prilejul Hramului orașului, Publicaţia Periodică „Monitorul fiscal fisc.MD” vă transmite cele mai sincere şi calde urări de bine, sănătate şi prosperitate! Fie ca în casele Dumneavoastră să domnească oricând armonia, pacea și buna înțelegere!

 

 Chiar dacă deja al doilea an Ziua orașului va fi marcată altfel, vă dorim să aveți parte de o sărbătoare frumoasă, cu gânduri și emoții pozitive și cu certitudinea că în orașul nostru, precum și în toată țara, dar și în întreaga lume, va fi bine!

 

 Viitorul capitalei noastre depinde de atitudinea fiecărui locuitor, de aceea, să dăm dovadă de un spirit civic, toleranță, chibzuință și bunăvoință! Să păstrăm ceea ce avem, dar și să ”punem umărul” la realizarea proiectelor frumoase, pentru a da o continuitate în dezvoltarea orașului nostru drag.

 

Fiecare dintre noi, prin contribuţia sa, este o părticică a acestui oraş. Prin implicarea și dăruirea noastră, el va deveni mai frumos, mai curat, mai prosper și mai modern. Să avem grijă de casa noastră comună – Chișinău.

 

 

La mulți ani, Chișinău! La mulți ani, orașul meu!

 

Cu considerație, Rodica Musteața-Staci, directorul P.P. „Monitorul fiscal fisc.MD”

 

 

 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

522 views

The date of publishing:

14 October /2021 07:35

Catalogul tematic

Noutăți

Tags:

Chisinau

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon