News

Virtual fairs. Statul subvenționează participarea la expoziție

Participarea întreprinderilor mici și mijlocii la Expoziția Virtuală „SMExpo 2021”, care se va desfășura în perioada 3 iunie - 18 iunie 2021 pe platforma www.virtual-fairs.md, va fi subvenționată de stat prin intermediul “Programului de promovare a participării agenților economici la târguri și expoziții”, gestionat de ODIMM.
 
 Expoziția este dedicată întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) din toate sectoarele economiei Republicii Moldova și are ca scop expunerea produselor și serviciilor acestora către o audiență fără hotare, ceea ce ar duce la facilitarea activității de business, creșterea numărului de contacte și contracte.  Perioada înregistrării expozanților pe platformă este din 9 aprilie până pe 31 mai 2021.   
 
În cadrul lansare oficială a expoziției, Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI), a declarat că în sala de expoziții virtuale fiecare IMM va fi reprezentat la un stand virtual personalizat. “Vizitatorii vor putea afla, printr-un simplu click, mai multe informații despre companiile, produsele și serviciile acestora, dar vor putea să interacționeze direct cu reprezentanții fiecărui stand prin mesaje sau programarea întrevederilor B2B (cu video și audio)”. 
 
Iulia Costin, director general Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), a menționat că, în contextul actual, când expozițiile și târgurile nu mai pot fi organizate fizic, desfășurarea acestora în mediul online este imperios necesară. Toți agenții economici din Republica Moldova  care vor participa la expoziția virtuală  “SMExpo 2021” vor avea posibilitatea să-și deconteze taxa de participare prin intermediul „Programului de promovare a participării agenților economici la târguri și expoziții”, gestionat de ODIMM. Valoarea subvenționării acoperă 100% taxa de participare și este în mărime de 2000 lei. Totodată, setul de acte necesare pentru aplicarea la Program va putea fi depus exclusiv online, iar autentificarea documentelor ce urmează a fi atașate la formularul de participare se va face utilizând semnătura digitală calificată avansată.
 
Sala de conferințe oferă persoanelor înregistrate la expoziție posibilitatea de a participa la unul din evenimentele incluse în Programul de Business sau extinderea propriei rețele de networking prin accesarea Zonei B2B. Expozanții vor avea posibilitatea să comunice direct de la standul virtual cu vizitatorii naționali și internaționali, participarea cărora va fi asigurată datorită colaborărilor pe care organizatorii le au stabilite cu mai mulți parteneri atât din țară, cât și de peste hotare.
La expoziția virtuală sunt invitate să participe toate tipurile de IMM-uri din Republica Moldova.
 
Etapele expoziției:
 09 aprilie - 31 mai 2021 – înregistrarea expozanților pe platformă;
1 iunie - 16 iunie– programarea întrevederilor B2B (întrevederile bilaterale se vor desfășura exclusiv, în perioada 15-18 iunie 2021). 
– 3 iunie - 18 iunie 2021 -  acces la vizitarea standurilor în sala de expoziții.
 
Pentru informații mai detaliate privind înregistrarea, contactați managerii expoziției virtuale:

Diana Lungu: +373 (022) 21 07 25, diana.lungu@chamber.md
Tatiana Ranga: +373 (022) 23 84 10, tatiana.ranga@chamber.md


via | :

Instituții:

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) | Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1016 views

The date of publishing:

13 April /2021 07:59

Catalogul tematic

Noutăți

Tags:

expoziție | ODIMM | CCI | subventie | monitorul.fisc.md | IMM

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon