Publicitate în revistă
Publicaţia periodică «Monitorul Fiscal FISC.MD» reflectă poziţia oficială a Serviciului Fiscal de Stat, fiind concepută ca urmare a sporirii cererii din partea societăţii pentru informaţii fiscale complete, diversificate şi mai detaliate despre activitatea Serviciului Fiscal de Stat, planurile şi proiectele sale, metodele şi mecanismele utilizate în procesul administrării fiscale.

Obiectivul principal al revistei este de a informa contribuabilii despre poziţia oficială a Serviciului Fiscal de Stat referitoare la implementarea legislaţiei fiscale, avînd ca scop sistematizarea practicii fiscale şi ajustările ei în concordanţă cu legislaţia existentă.

Prin caracterul ei social de informare, «Monitorul Fiscal FISC.MD» are în calitate de public ţintă contribuabilii, funcţionarii publici, experţii în domeniul fiscal, analiştii economici, profesorii din domeniul contabilităţii, studenţii şi alţi specialişti de profil financiar-economic.

Beneficiile plasării publicității în revistă:

  • Publicitatea este orientată către un public țintă specific;
  • Cititorii achită abonamentul pentru a intra în posesia acestei reviste, astfel urmăresc întregul conținut al acesteia, inclusiv si al publicității plasate;
  • Profesioniștii din domeniul B2B în mod constant utilizează informațiile din revistă, facilitîndu-se astfel interacțiunea dintre furnizori și clienți – persoane juridice, cu scopul de a expune oferta de produse și servicii, de a simplifica procesul de vânzare și de a întări relația între parteneri.
Pentru consultanță și ofertă personalizată, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 822-028.

Publicitate în revistăPublicitate online
P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”HORA Media Agency
Adresa: MD-2005, or.Chișinău, str. Constantin Tănase, 6Adress: MD-2012, or.Chişinău, str. G. Banulescu-Bodoni 45, of. 415.
Telefon: +(373) 22 82-20-28Telefon: +(373) 22 101-777
E-mail: marketing@monitor.taxE-mail: office@hora.md
Site: monitorul.fisc.mdSite: media.hora.md