Library

ID: 314

Print version:

210.00 MDL

Electronic version:

is only for subscribers
New

Noile standarde de management al calității în audit introduc o nouă abordare care se concentrează pe identificarea proactivă și răspunsul la riscurile la adresa calității. În ediția nr. 2(79) a revistei „monitorul fiscal FISC.md” este publicată continuarea articolului „Noul standard internațional de calitate în audit ISQM 1. Particularitățile de bază”.

ID: 278

Print version:

290.00 MDL

Electronic version:

is only for subscribers
New

Codul fiscal 2023 varianta actualizată în limba română și rusă

În ediția nr.7(77) au fost publicate o serie de articole actuale pentru contribuabili, cum ar fi: Pensionarul înstrăinează terenul agricol. Completarea Declarației forma CET18 și utilizarea scutirii personale Restituirea din buget a sumelor în favoarea contribuabilului (ro/ru) Увольнение работника за установление неудовлетворительного выполнения показателей индивидуальных достижений

În ediția 6(76) sunt publicate o serie de articole importante pentru activitatea contribuabililor, cum ar fi: Particularitățile contabilității bunurilor primite în gestiune economică de către entitățile cu proprietate publică Avansuri acordate pentru procurări de active: prezentarea și analiza informației financiar-contabile Калькуляция себестоимости медицинских услуг

Prezentul Catalog cuprinde clasificarea mijloacelor fixe și activelor nemateriale, precum și duratele de funcționare utilă a acestora stabilită în ani. (ro/ru). Prevederile prezentului Catalog se aplică în scopuri de evidență contabilă și raportare financiară pentru autoritățile/ instituțiile bugetare.

Publicaţia periodică «Monitorul Fiscal FISC.MD» reflectă poziţia oficială a Serviciului Fiscal de Stat, fiind concepută ca urmare a sporirii cererii din partea societăţii pentru informaţii fiscale complete, diversificate şi mai detaliate despre activitatea Serviciului Fiscal de Stat, planurile şi proiectele sale, metodele şi mecanismele utilizate în procesul administrării fiscale.

ID: 77

Electronic version:

is only for subscribers

Monitorul fiscal nr. 4(74) iunie 2022

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon