Новости
Acceptarea eșecului pentru accesul la a doua șansă
Programul de educație antreprenorială a fost dezvoltat de un consorțiu de instituții de suport în afaceri din 11 țări din Europa Centrală și de Est și dedicat companiilor aflate în dificultate. Timp de trei săptămâni, antreprenorii autohtoni au fost ghidați în consolidarea capacităților de planificare corectă a unei afaceri și management eficient al resurselor companiei. În același timp, 5 companii locale vor beneficia de servicii de accelerare a afacerii. Prin intermediul acestora experții în domeniu vor mentora antreprenorii în procesul de revitalizare sau restructurare a afacerii.
Totodată, instituțiile de suport în afaceri au beneficiat de o sesiune de instruire și dialog privind măsurile de susținere a antreprenorilor în criză. Evenimentul a reunit reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, instituțiilor financiar-bancare, incubatoarelor de afaceri, Camerei de Comerț și Industrie, care au contribuit la dezvoltarea unui ecosistem favorabil pentru mediul de afaceri, facilitând reintegrarea în circuitul economic a antreprenorilor aflați în criză.
Subiectele abordate în cadrul evenimentului au vizat programele existente pentru mediul de afaceri, precum și măsurile necesare pentru susținerea antreprenorilor în criză. De asemenea, au fost discutate problemele și constrângerile cu care se confruntă antreprenorii ca urmare a crizei și au fost identificate acțiunile necesare pentru revitalizarea afacerilor.
Proiectul DanubeChance2.0 – „Acceptarea eșecului pentru a facilita accesul antreprenorilor la a doua șansă în regiunea Dunării” este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Transnațional Dunărea. Proiectul își propune să dezvolte politici antreprenoriale pentru a doua șansă și soluții practice pentru a evita pierderea potențialului antreprenorial și a depăși stigmatizarea antreprenorilor după falimentul afacerii.
Principalele rezultate ale proiectului sunt dezvoltarea unei strategii privind accesul antreprenorilor la a doua șansă în regiunea Dunării, dezvoltarea programului educațional pentru Academia „Trial and Error” și lansarea inițiativei de restructurare a afacerii.
Учреждения:
Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) | Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"
„Acest articol aparține exclusiv P.P. „Monitorul fiscal FISC.md” și este protejat de Legea privind drepturile de autor.
Orice preluare a conținutului se face doar cu indicarea SURSEI și cu LINK ACTIV către pagina articolului”.
Счет пользователя создан успешно. Для подтверждения регистрации пройдите по подтверждающей ссылке, действительной в течение 30 календарных дней, отправленной на указанный в формуляре регистрации е-майл.
Задайте нам вопрос
Есть необходимость получить ответ на вопрос, или хочешь предложить тему для статьи, поясняющей практические аспекты деятельности? Зарегистрируйся, отправь вопрос или тему для статьи и в кратчайшие сроки получишь ответ эксперта на электронный адрес или в профиле на странице.
Е-майл *
Заказать услугу по телефону
Введите правильные данные и вскоре с вами свяжется оператор
Имя *
Фамилия *
Е-майл *
Телефон *
Отзыв
Для отслеживания статуса обработки отправленного отзыва, рекомендуем зарегистрироваться на странице. Таким образом ответ, отправленный Вам периодическим изданием «Monitorul Fiscal FISC.md» сохранится и отразится в Вашем профиле. В случае отправки отзыва без регистрации, ответ будет отправлен на ваш е-майл.
Е-майл *
Е-майл *
Уважаемый пользователь
Мы настоятельно рекомендуем вам оформить бесплатную подписку на Newsline.
1366 просмотры
Дата публикации:
08 Июль /2020 07:59
Catalogul tematic
Новости
Ключевые слова
ODIMM | faliment | sansa | monitorul.fisc.md
0 комментарии
Только для пользователей зарегистрированные и авторизованные обладают право публиковать комментарии