26
02 2014
1369

67 de directori de şcoli profesionale îşi vor îmbunătăţi abilităţile manageriale

În perioada februarie-aprilie 2014, în cadrul unui curs specializat, 67 de directori de şcoli profesionale din R. Moldova îşi vor îmbunătăţi abilităţile manageriale, informează MOLDPRES. Cursul "Organizarea proceselor de conducere în instituţiile de învăţămînt vocaţional-tehnic" este elaborat şi organizat de Centrul de Formare Continuă /CFC/ al Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în parteneriat cu Fundaţia germană "Eberhard Schöck" Potrivit directorului Centrului de Formare Continuă Victoria Cotici, cursul este desfăşurat în premieră şi are scopul de a spori capacităţile manageriale şi abilităţile practice ale participanţilor, în vederea organizării şi gestionării activităţii instituţiei de învăţămînt vocaţional-tehnic.
"Ideea organizării unui asemenea training a apărut ca rezult al colaborării anterioare dintre CFC şi unele şcoli profesionale din ţară. Cursul este condus de experţi autohtoni şi din Germania, fiind aprobat de Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova. În cadrul instruirii, participanţii vor fi familiarizaţi cu modalităţi de gestionare a unei şcoli profesionale, managementul financiar al acestor instituţii, managementul proiectelor şi managementul inovativ",
a precizat Victoria Cotici. Relaţiile de parteneriat dintre CCI a Moldovei şi Fundaţia germană "Eberhard Schöck" au fost iniţiate în anul 2011, prin semnarea unui acord de colaborare, în cadrul acestuia fiind realizate mai multe proiecte în vederea îmbunătăţirii durabile a pregătirii profesionale meşteşugăreşti în Republica Moldova.

via www.moldpres.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.