30
07 2013
960

Î.S. "Fiscservinform" anunță: 30 şi 31 iulie 2013 program de muncă extins pentru Centrul de Asistenţă şi Contact!

În scopul oferirii consultaţiilor necesare tuturor utilizatorilor serviciilor electronice fiscale, pînă la sfîrşitul lunii iulie Centrul de Asistenţă şi Contact al Î.S.”Fiscservinform” va activa pînă la ora 20:00. Astfel, agenţii economici au posibilitatea de a obţine răspuns la anumite întrebări şi în afara programului de muncă. Conform graficului stabilit pentru zilele 30 şi 31 iulie, operatorii vor oferi consultaţii telefonice după următorul orar: 08:00-20:00 Colaboratorii vor asigura:
  • Consultarea agenţilor economici în procesul de prezentare a dărilor de seamă în format electronic;
  • Înregistrarea tuturor incidentelor apărute în procesul de recepţionare a dărilor de seamă în formă electronică şi coordonarea măsurilor necesare pentru soluţionarea acestora;
  • Recepţionarea tuturor apelurilor telefonice de la agenţii economici.
În contextul celor nominalizate, Centrul de Asistenţă şi Contact îndeamnă agenţii economici ca înainte de a apela numărul de telefon (022) 822-222 să acceseze rubrica “Întrebări frecvente” de pe portalul serviciilor electronice fiscale – servicii.fisc.md, întrucît pot găsi deja răspuns la o serie de întrebări, evitînd astfel timpul de aşteptare. Pentru mai multe informaţii cu privire la modalitatea de utilizare a serviciilor electronice fiscale, contactaţi Centrul de Asistenţă şi Contact la numărul de telefon (022) 822-222.

via servicii.fisc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.