07
04 2016
1011

Premierul Pavel Filip a propus relansarea inițiativei privind eliminarea obligativității ștampilei pe contractele agenților economici

Prim-ministrul Pavel Filip a propus să fie relansată inițiativa privind eliminarea obligativității ștampilei pe contracte și alte acte ale agenților economici.

Șeful Cabinetului de miniștri a cerut ministrului Justiției, Vladimir Cebotar să finalizeze procedura de pregătire a proiectului de lege cu privire la eliminarea obligativităţii ştampilei şi să îl prezinte pentru aprobare în şedinţa Guvernului şi, ulterior, Parlamentului.

Sunt încrezut că de data aceasta vom avea susţinere și în Parlament, astfel încât să eliminăm acest rudiment, luând în considerare că trăim în epoca informaţională şi acum chiar nu mai prezintă un instrument de siguranţă contractele sau alte acte pe care se aplică această ştampilă, a spus Pavel Filip.

Iniţiativa în cauză se înscrie în şirul de acţiuni privind realizarea obiectivului Guvernului cu privire la eliminarea constrângerilor existente asupra mediului de afaceri şi reducerea poverii administrative impuse antreprenorilor.

via | www.bani.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.