Reviews

Parteneriatele sunt cheia succesului

Între asociațiile profesionale, comunitățile de business și P.P. ”Monitorul fiscal” s-a creat un parteneriat frumos, datorită căruia reușim să aducem contribuabililor cele mai importante noutăți din domeniul fiscal, financiar, contabil și audit. Această platformă reprezintă o oportunitate reală pentru dezvoltarea profesiei, dar contribuie și la prosperarea afacerilor, datorită suportului oferit prin intermediul evenimentelor, webinarelor, articolelor și interacțiunii permanente între actorii implicați.


Vă invităm în continuare să urmăriți un interviu în care discutăm cu Mila Malairău, director executiv AmCham Moldova, Veronica Sirețeanu, policy manager în cadrul aceleiași organizații și Natalia Zlatina, director executiv, Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova, cu care am stabilit pe parcursul anilor o colaborare eficientă, ce are ca finalitate o societate informată și pregătită să facă față tuturor provocărilor.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova (ACAP)

1709 views

The date of publishing:

24 June /2021 09:18

Domeniu:

Noutăți

Tags:

parteneri | contabil | Audit

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon