Cu rubrica „Adresează-ne o întrebare”, orice neclaritate are o soluție

În procesul de lucru al entităților, cu siguranță apar uneori anumite întrebări, la care nu întotdeauna se cunoșc răspunsuri. Astfel, decît să aplici incorect, alege mai bine opțiunea de a adresa întrebări prin intermediul rubricii „Adresează-ne o întrebare” de pe portalul https://monitorul.fisc.md/

 

Pentru a utiliza rubrica „Adresează-ne o întrebare” parcurge următoarele etape:   

1.Accesează https://monitorul.fisc.md/ și urmează pașii de autentificare.

 

2. În partea de jos a paginii identifică rubrica „Adresează-ne o întrebare”. Fiind deja autentificat, în caseta de e-mail se va indica automat adresa în baza căreia deții acces. În caseta Mesaj, indică textul întrebării propriu zise, care nu trebuie să depășească 500 de caractere, bifează că nu ești robot și tastează butonul „Expediază”.

 

 

După expedierea mesajului, la e-mail vei recepționa un mesaj prin care vi se comunică faptul că întrebarea adresată a ajuns la destinatar.  

 

Dacă întrebarea expediată are deja pîrghii informaționale pe pagina web, vei primi link-ul articolului în care se regăsește răspunsul. Dacă se înregistrează situația inversă – întrebarea va fi direcționată către specialiștii în domeniu pentru a oferi un răspuns corespunzător.

 

Atât întrebarea, cât și răspunsul îl puteți vizualiza și în profilul personal, compartimentul „Mesagerie”.

 

Serviciul este disponibil pentru toți deținătorii abonamentului Premium și  Electronic !!!

Pentru detalii suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 022 822 024

29 November /2022

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon