Ghiduri video

video bg
icon ID: 465

Zona Economică Liberă este o parte a teritoriului vamal în care mărfurile străine sunt introduse și utilizate fără plata drepturilor de import și fără aplicarea măsurilor de politică comercială.

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 464

Subiectul cheltuielilor publice prezintă interes sporit atât din partea autorităților, societății civile, cât și a cetățenilor.

0.00 MDL

Moderator:

New
icon ID: 460

PP „Monitorul Fiscal FISC.MD” lansează astăzi o amplă campanie promoțională, prin intermediul căreia oricine are oportunitatea de a beneficia de 3 webinare!! pe durata a 2 zile!!!

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 462

Pe lângă regimul de perecționare activă, se utilizează și regimul de perfecționare pasivă, ce permite scoaterea mărfurilor în afara țării în vederea prelucrării lor, cu reintroducerea produsului compensator. Detalii despre perfecționarea pasivă aflați din următorul material video realizat de Serviciul Vamal.

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 461

Cum sunt reflectate obiectivele și prioritățile Guvernului în politicile fiscale și vamale? Ce presupune procesul de elaborare al acestor documente? Aceste și alte subiecte au fost discutate în cadrul celui de-al patrulea episod al Podcastului despre finanțe publice,

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 459

Persoanele fizice sunt obligate să declare în scris valorile valutare când suma totală a acestora depășește 10 000 euro. Formularul trebuie completat la trecerea frontierei vamale, atât la intrarea în Republica Moldova cât și la ieșirea din țară.

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 458

Regimul vamal „Perfecţionare activă” este destinaţia vamală, care permite introducerea şi utilizarea mărfurilor străine pe teritoriul Republicii Moldova în una sau mai multe operaţiuni de prelucrare, după care acestea sunt scoase în afara teritoriului vamal al Republicii Moldova

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 456

Depozitarea temporară a mărfurilor înseamnă supravegherea acestora în spații autorizate sau în locații desemnate sau aprobate de Serviciul Vamal. Vezi în materialul video de mai jos elaborat de autoritatea vamală cum poate fi utilizat acest regim!

0.00 MDL

Moderator:

New
video bg
icon ID: 453

Serviciul Vamal informează că persoanele fizice care intenționează să introducă produse alimentare pentru scopuri personale, trebuie le prezinte și să le declare controlului vamal, în cadrul traversării prin posturile

0.00 MDL

Moderator:

New
icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon