BGPF

8.6.5.3 Cum se calculează taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare, în cazul în care persoanele fizice solicită organului abilitat al administraţiei publice centrale examinarea şi perfectarea documentelor, coordonarea deciziilor de proiecte şi eliberarea de prescripţii tehnice pentru amplasarea obiectivelor de publicitate exterioară?

  În cazul în care persoanele fizice solicită examinarea şi perfectarea documentelor, coordonarea deciziilor de proiecte şi eliberarea de prescripţii tehnice pentru amplasarea obiectivelor de publicitate exterioară, taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare se va calcula de către organul abilitat al administraţiei publice centrale, prin înmulțirea cotei taxei, stabilită în pct. 1 al Anexei nr. 6 la Titlul IX “Taxele rutiere” al Codului fiscal cu numărul de proiecte prezentate (art. 361 alin. 1 lit. a) al Codului fiscal).

  • 8 Taxele rutiere
  • 8.6 Taxa pentru folosirea zonei drumului public și/sau zonelor de protecţie a acestuia din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare
  • 8.6.5 Calcularea taxei

Ordinul SFS nr. 373 din 06-08-2024

Data publicării:

16 August /2024 08:00

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon