04
10 2013
1056

Colaboratorii Î.S. „Fiscservinform” au desfăşurat seminare pentru contribuabilii din oraşele Cahul, Orhei și Făleşti privind utilizarea serviciului electronic „Comanda on-line”, prezentarea extinderii revistei „Monitorul fiscal „FISC.md” în format electronic şi unele aspecte privind abonarea la revista pentru anul 2014.

În baza planului de promovarea a produselor şi serviciilor întreprinderii pentru anul 2013, a fost luată decizia de a organiza în perioada septembrie-noiembrie un şir de seminare informative cu genericul: „Extinderea revistei „Monitorul fiscal FISC.md” în format electronic şi „Comanda on-line a formularelor tipizate”.

Pentru a familiariza utilizatorii cu detaliile privind funcţionarea serviciului „Comanda on-line”, inclusiv facilităţile de care beneficiază contribuabilii în urma abonării la revista „Monitorul fiscal FISC.md”, pentru început au fost selectate 3 oraşe unde au fost organizate seminare informative: Cahul, Orhei şi Făleşti.

La seminare au fost aduse detalii cu privire la utilizarea serviciului electronic „Comanda on-line”, s-a efectuat o prezentare prin care, pas cu pas, au fost explicate etapele comenzii on-line a formularelor tipizate. Tot aici a fost prezentată extinderea revistei „Monitorul fiscal FISC.md” în format electronic şi informaţii în detaliu privind campania promoţională „6+” pentru anul 2014. Totodată au fost enumerate şi explicate lista tuturor beneficiilor care include abonamentul „6+”, la fel au fost diseminate fly-ere informative şi formulare de abonare.

Din partea participanţilor la semnare au parvenit propuneri pentru completarea modulului „Comanda on-line” cu scopul de a simplifica procedura de eliberare a formularelor. Organizatorii seminarelor au fost angajaţii Î.S. „Fiscservinform”, care pe lângă prezentarea şi informarea contribuabililor cu subiectele menţionate, respectuos au răspuns la întrebările parvenite pe parcursul prezentărilor. Participanţii seminarului au fost administratorii şi contabilii agenţilor economici din oraşele Cahul, Orhei şi Făleşti, inclusiv şi reprezentaţii Serviciilor Fiscale Teritoriale.

În rezultatul seminarelor informativ-instructive mai mulţi agenţi economici au putut beneficia de instructaj detaliat aferent utilizării serviciilor prestate de întreprindere şi modalitatea de abonare la unica revistă ce reprezintă poziţia oficială a SFS.

În baza analizei care va fi efectuată asupra rezultatelor seminarelor, receptivitatea participanţilor şi interesul acestora asupra subiectelor abordate, analizând desigur şi posibilităţile întreprinderii, pe viitor se preconizează continuarea desfăşurării acestor seminare pe întreg teritoriu Republicii Moldova.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi portalurile www.servicii.fisc.md, www.monitorul.fisc.md sau contactaţi-ne la numărul de telefon (022) 822-022.

3 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.