P. P. ”Monitorul fiscal FISC.md”- partener informațional al conferinței MOLDTAX

Astăzi, 22 noiembrie, se desfășoară Conferința națională a contabililor MOLDTAX 4.0, ce are ca scop oferirea clarității pe mai multe aspecte contabile, financiare și fiscale actuale, dar și pentru a prezenta schimbările care ne așteaptă în 2023.
 
Evenimentul este destinat contabililor, auditorilor, managerilor, studenților cu studii economice, precum și persoanelor care doresc să se informeze cu ultimele noutăți în domeniu.
 
Publicația Periodică ”Monitorul fiscal FISC.md”, ca de fiecare dată este partenerul informațional al evenimentului, fiind reprezentată de directoarea Publicației, doamna Rodica Musteața.
 
În dicursul său, directoarea Publicației a informat comunitatea despre produsele și serviciile oferite de Monitorul fiscal, despre Campania de abonare 2023, dar și despre lansarea noii platforme – mai interactive pentru utilizatori.
 
Este o pagină web mult mai prietenoasă contabililor, la elaborarea căreia au fost luate în considerare toate recomandările și doleanțele contribuabililor, fiind introduse mai multe filtre de căutare, adăugate noi rubrici și subrubrici etc. Publicația este mereu cu un pas înaintea evenimentelor, pentru a fi în continuare un suport eficient în activitatea contribuabililor.
 
Conferința a fost la cea de-a X ediție, în anul curent participând, în total, peste 150 de contabili.
 
 
 
 
 
 

22 Noiembrie /2022

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon