Новости

Cel mai bun antreprenor al mun. Chișinău din sectorul IMM. Va fi elaborat actul normativ ce va reglementa organizarea concursului

Primăria mun. Chișinău anunță că intenționează să elaboreze proiectul de Decizie CMC cu privire la organizarea și desfășurarea Concursului municipal „Cel mai bun antreprenor al municipiului Chișinău din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”.

 

 

În anunțul de inițiere se menționează că la moment nu este aprobat nici un act normativ care ar reglementa procesul de organizare și desfășurare a unui concurs municipal în vederea stimulării, dezvoltării și promovării spiritului de antreprenoriat în municipiul Chișinău, promovării produselor şi serviciilor agenţilor economici, care activează pe teritoriul municipiului Chișinău.

 

Astfel, prin proiectul de decizie se propune aprobarea:

  • Regulamentului pentru organizarea și desfășurarea concursului municipal;
  • Listei nominalizărilor pentru conferirea titlului "Cel mai bun antreprenor al municipiului Chișinău din sectorul IMM ";
  • Cererii-tip de participare la concurs;
  • Indicatorilor financiar-economici necesari a fi examinați pentru identificarea învingătorilor concursului;
  • Componenței Comisiei municipale de concurs pentru conferirea titlului "Cel mai bun antreprenor al municipiului Chișinău din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.

 

Propunerile la acest proiect de decizie pot fi expediate, până la 25 septembrie, pe adresa: str. Columna, 106 (Direcția generală economie, comerț și turism) sau pe adresa electronică: dgect@cmc.md. Persoana de contact: Veronica Onufrei, Șef Direcție economie, analiză și dezvoltare durabilă, telefon - (022) 26-01-18.

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

501 просмотры

Дата публикации:

18 Сентябрь /2023 11:05

Тематика:

Новости

Ключевые слова

IMM-urile | activitate antreprenoriala

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon