Новости

GIZ: puteți contribui acum la dezvoltarea țării

Proiectul GIZ „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Agendei 2030” a lansat un concurs de proiecte în cadrul Fondului de Inovare pentru realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) în Republica Moldova. Fondul a fost creat cu scopul de a susține implementarea a cel puțin șase proiecte inovative de scară mică. Astfel, puteți contribui acum la dezvoltarea țării prin aplicarea cu o propunere de proiect în unul din următoarele trei domenii: finanțe publice, domeniul social sau mediul înconjurător.

 

Propunerile de proiect trebuie să contribuie la atingerea obiectivelor Agendei 2030 să includă un parteneriat a cel puțin două organizații din diferite grupuri (de exemplu, autorități publice, societate civilă, sector privat, mediu academic), oricare din aceste organizații fiind aplicantul principal.

 

Propunerile pot avea o durată de implementare de maximum 12 luni (începând nu mai devreme de 1 iulie 2021 și cu finalizare planificată nu mai târziu de 30 iunie 2022) și un buget total de minimum 50 000 euro și maximum 70 000 euro. Formularul propunerii de buget trebuie să includă planificarea unei contribuții personale a organizației de minimum 5% din bugetul total.

 

Aplicațiile trebuie să fie depuse neapărat în limba engleză și recepționate până la ora 17:00, pe 15 martie 2021.

 

Mai multe informații despre această oportunitate.

Anunțul este disponibil public pe civic.md.


 

Pentru orice întrebări, invităm potențialii aplicanții să consulte toată informația de pe pagina web, iar dacă este nevoie de clarificări suplimentare, să adreseze întrebările la adresa de email indicată pe pagina web la contacte.

 

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

619 просмотры

Дата публикации:

04 Февраль /2021 09:27

Тематика:

Новости

Ключевые слова

dezvoltare | GIZ Moldova | Proiect

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon