Новости

Managementul deșeurilor de ambalaje

Asociația Businessului European Vă invita la evenimentul online ”PACKAGING WASTE – BUILDING A SOUND MANAGEMENT SYSTEM. Businesses between responsibilities and benefits”, organizat în parteneriat cu Ministerul Finanțelor și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului cu suportul financiar al Uniunii Europene și GIZ Moldova.
 
Scopul evenimentului constă în împărtășirea experienței și celor mai bune practici europene și internaționale privind instrumentele economice și fiscale în crearea procesului de management al deșeurilor de ambalaje.

 

Evenimentul de asemenea își propune să ridice gradul de conștientizare a tuturor părților interesate (sectorul privat, autoritățile publice centrale și locale) privind implementarea legislației naționale cu privire la gestionarea deșeurilor de ambalaje și implementarea principiului de Responsabilitate Extinsă a Producătorului, prevăzut în AA/DCFTA, prin organizarea sistemelor individuale și colective de gestionare a deșeurilor.

 

Audiența: Reprezentanți ai comunității de afaceri, instituții publice, corpul diplomatic, parteneri de dezvoltare, asociații de business, mass-media.

 

Data: 27 aprilie 2021, ora: 9.30 – 13.35.

 

Puteți vizualiza evenimentul pe Privesc EU și pe platformele de socializare (FB și  YouTube) în limbile română și engleză.

Engleza - https://www.privesc.eu/Arhiva/94551/

Român - https://www.privesc.eu/Arhiva/94552/


via | www.consecon.gov.md

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

723 просмотры

Дата публикации:

22 Апрель /2021 07:57

Тематика:

Новости

Ключевые слова

deseuri | management | eveniment

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon