Новости

Stingerea obligaţiei fiscale prin eşalonare sau amânare. SFS propune modificări

Serviciul Fiscal de Stat, în contextul modificărilor efectuate la Codul fiscal prin Legea nr. 356/2022, prezintă pentru consultare publică proiectul de modificare a Ordinului IFPS nr. 1030/2016 cu privire la aprobarea formularului tipizat al Cererii privind modificarea termenului de stingere a obligaţiei fiscale prin eşalonare sau amânare și procedura examinării acesteia.

 

Modificările pot fi consultate aici.

 

Serviciul Fiscal de Stat invită toate părțile interesate să prezinte propuneri la acest proiect la adresa electronică igor.cebotarenco@sfs.md, până la data de 28 iunie 2023.

 

Menționăm că formularul tipizat al Cererii privind modificarea termenului de stingere a obligației fiscale prin eșalonare sau amânare se completează de către persoana cu funcție de răspundere a contribuabilului restanțier sau persoana care acționează în baza unei procuri, eliberată în conformitate cu legislația şi care-i atestă împuternicirile de resort sau părinte, înfietor, tutore sau curator în cazul persoanei fizice lipsite de capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă.

 

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

587 просмотры

Дата публикации:

23 Июнь /2023 10:35

Catalogul tematic

Новости

Ключевые слова

esalonarea datoriei | stingerea obligatiei

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon