Codul fiscal 2023: PREVÂNZARE

Pentru toți contribuabilii care doresc să dețină în format tipărit și actualizat ediția CODUL FISCAL 2023 (ro/ru), P.P. „Monitorul fiscal FISC.md” informează despre posibilitatea de procurare a acestuia la etapa de PREVÂNZARE.

 

În aceste condiții, odată cu deținerea fizică a produsului de către publicație, contribuabilii care au achitat la etapa de prevânzare vor primi în termeni restrânși ediția actualizată, ca urmare a expedierii anticipate a datelor către agențiile de presă și curierat, astfel încât beneficiarii să dețină la timp instrumentul necesar în procesul de lucru și să nu fie admise pierderi de timp suplimentar.

 

CODUL FISCAL 2023 poate fi procurat la următoarele prețuri: 
  • 250 lei – fără livrare cu ridicare de la sediul publicației (mun. Chișinău, str. Constantin Tănase nr. 6, clădirea „Fertilitate”, etajul 3, bir. 320).
  • 290 lei – cu livrare, pe adresa indicată de beneficiar.  

 

 

Dacă pentru anul viitor te-ai asigurat deja cu un abonament CLASSIC sau PREMIUM, vei primi Codul fiscal 2023 la adresa indicată la abonare. Suplimentar, deținătorii abonamentului Premium vor avea acces la Codul fiscal 2023 și în format electronic.

 

 

Cum poți intra în posesia Codului fiscal 2023 dacă nu ești abonat?

  • Plasează aici comanda online sau descarcă cont de plată și alege efectuarea plății prin virament sau MPay.
  • Apelează la numerele de telefon 022 822 024sau 022 822 028 pentru a beneficia de un cont de plată. 

 

 

Aplică legislația fiscală corect!

Etichete:

Codul fiscal

09 Noiembrie /2022

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon