avatar
buna ziua, in VEN12 situatia cu donatiile sub forma de bunuri catre casa de copii si familia vulnerabila va arata in felul urmator: Rd. 02071 Col 2 = 6000 + 3000 = 9000; col 3 = 6500 + 3200 = 9200 Rd. 0207, col 3 = 9200 Rd. 03037 col 2 = 6000 si col 3=6000 Rd. 03046 col 2=0, col 3= 0 cu stima
avatar
avatar
Irina, O sa astepti mult si bine aceste exemple .... in tara asta nimic nu lucreaza, NIMIC ... nici suportul prin Skype.
avatar
prezentati va rog citeva exemple de calcul a subventiei in urmatoarele cazuri:
a)entitatea solicita subventia pe martie, salariul pentru martie se calculeaza si se achita in aceeasi luna; (respectiv un caz cind pentru luna februarie se achita in aceeasi luna si alt caz cind se achita in luna urmatoare)
b)entitatea solicita subventia pe martie, salariul se calculeaza in martie dar se achita in luna urmatoare;(respectiv un caz cind pentru luna februarie se achita in aceeasi luna si alt caz cind se achita in luna urmatoare)
-specificati pentru fiecare caz ce documente se prezinta si respectiv pentru care perioada de gestiune trebuie prezentat IPC18;
-exemple cu angajati care in februarie/martie se afla in concediu anual (atunci in informatie cite zile se reflecta, concediu neplatit, alte tipuri de concedii
avatar
Извините, открыла первую версию
avatar
торговые точки площадью более 20,1 кв. м, в которых реализуется табачная продукция, вместо дополнительных 20 тыс. леев к основному сбору дополнительно будет взиматься 50 тыс. леев за каждый кассовый аппарат — нет этого в решении, осталось 20 тыс
avatar
bună ziua! Acesta se va comunica în citația recepționată de la SFS. Pe versoul citației va fi specificat faptul că, contribuabilul este în drept să aleagă locul examinării Cazului sau să opteze pentru examinare prin intermediul aplicației Skype, fără a se prezenta la subdiviziunea SFS.
avatar
De ve nu putem prezenta rapoartele pe servicii electronice, apare mesajul ca termenul e depasit?
avatar
care este id-ul skyp-ului, unde putem trimite contestatiile?
avatar
Cu activitatea unităților de alimentație publică — e clar, dar cu activitatea hotelelor, cum rămâne?
avatar
Va multumesc
avatar
A fost scrisa cerere pentru concediu anual platit. Totusi de ce spre exemplu: Salariul e 6000 lei, cind pleci in concediu primesti 8000 lei iar peste o luna primesti salariul doar 3000 lei.Oare nu ar trebui sa primim indemnizatie de concediu iar salariul sa ramîna acelasi?
avatar
Bună ziua. Pentru că este rezident fiscal al RM. O zi bună
avatar
Dar de ce in articol se face trimitere la art.14, alin. (1), lit. b), cand in speta este vorba despre ''cetatean al Romaniei''?
avatar
Legea a fost publicată în Monitorul Oficial Nr 124-125 din 26 mai 2020
avatar
NU GASIM LEGEA PUBLICATA CUM PUTEM SA O GASIM
avatar
Bună ziua. Da! Legea a fost publicată în Monitorul Oficial!
avatar
E official?
avatar
Mulțumim pentru că ne urmăriți! Vă dorim succes!
avatar
Tocmai am intregistrat un neplatitor de TVA. Totul a lucrat perfect.
In 5 minute compania a aparut deja in cabinetul personal. Multumim mult dezvoltatorilor!