10
09 2014
1164

În Moldova se va deschide un centru de consulting pentru dezvoltarea afacerilor

În cadrul forumului de afaceri întreprinzătorii din Moldova, România și Ucraina au examinat necesitatea deschiderii în Moldova a unui centru de consulting pentru dezvoltarea afacerilor, transmite NOI.md.

Strategia dezvoltării business-ului international în Moldova a fost elaborate de Business Consulting Institute. Experții au prezentat un tablou general al dezvoltării economiei moldovenești, au evidențiat domeniile cu potențial de dezvoltare și au relatat despre eventualele măsuri pentru atragerea investițiilor, dezvoltarea infrastructurii și crearea locurilor de muncă.

Participanții la forum au primit cîte o broșură „Ghidul investitoruluri”, ce conține informații detaliate despre fondurile Uniunii Europene, ce oferă credite și granturi, De asemenea, și despre populația din regiunile României, Moldovei și Ucrainei, economia, politica fiscală și multe alte informații despre aceste țări pentru potențialii investitori. Proiectul, cu un buget de 170 mii de euro, este finanțat de Comisia Europeană

Biroul de la Chișinău a Business Consulting Institute, împreună cu Camera de Comerț și Industria a RM au desfășurat forumul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”.

via www.noi.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.