Știri

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță concurs privind ocuparea funcţiei de director la AIPA

După ce în luna ianuarie Petru Maleru și-a dat demisia din funcția de director al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură (AIPA), Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță concurs privind ocuparea cestei poziții. Scopul general al funcţiei constă în implementarea politicii în domeniu, precum şi de asigurare a revizuirii şi perfecţionării continue a sistemului existent de subvenţionare în agricultură. Sarcinile de bază:ale directorului AIPA sunt:
  • Asigurarea executării actelor legislative şi normative în domeniul subvenţionării;
  • Organizarea, coordonarea şi monitorizarea elaborării şi implementării documentelor de politici în domeniul subvenţionării în agricultură;
  • Planificarea, coordonarea şiu conducerea activităţii Agenţiei în relaţiile cu organele administraţiei publice centrale, locale şi alte organizaţii sau persoane fizice, juridice din ţară şi de peste hotarele ţării.
  • Aprobarea regulamentelor subdiviziunilor structurale, a fişelor de post a funcţionarilor publici din subordinea Agenţiei, emiterea actelor administrative în domeniile de competenţă şi executarea lor;
  • Organizarea, coordonarea şi supervizarea activităţii economice a Agenţiei.
Dosarul poate fi despus cel târziu pe data de 31 martie 2016. Condiţiile de participare la concurs, precum și alte detalii, puteți afla accesând categoria Funcții vacante de pe pagina oficială a Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură este un organ administrativ, subordonat Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, responsabil de gestionarea resurselor financiare destinate pentru susţinerea producătorilor agricoli, monitorizarea repartizării acestora şi evaluarea cantitativă şi calitativă a impactului generat de măsurile de susţinere a agricultorilor de către stat. Agenția a fost creată printr-o Hotărîre de Guvern în februarie 2010.

via | www.bani.md

1118 vizualizări

Data publicării:

11 Martie /2016 11:30

Domeniu:

Noutăți

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon