15
06 2016
2061

Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” extinde aria de acoperire cu aspectele practice contabile

Pe data de 14 iunie 2016, Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” a încheiat un Acord de colaborare cu una din cele mai dinamice Asociații Obștești „Proactiv”, în vederea organizării suportului informațional și susținerii dezvoltării profesionale continue a contabililor din Republica Moldova.

Partenerii vor organiza seminare de instruire în domeniul evidenței contabile, studii de caz, aplicarea SNC, etc. și vor colabora pe proiecte comune.

Parteneriatul menționat lansează primul proiect comun „E zi de joi, e DebitCredit la noi!”. Toți doritorii ce profesează contabilitatea, la fel ca și persoanele care sunt interesate de particularitățile practicii contabile pot să opteze pentru seminarele propuse, care se vor desfășura cu o regularitate bilunară, în zilele de joi.

Ulterior, cursurile vor cuprinde și regiunile republicii, fiind organizate cu deplasarea formatorilor în raioanele țării.

Informații despre timpul și locul în care vor fi organizate seminarele se vor regăsi în Ediția electronică „Monitorul Fiscal FISC.MD”, www.monitorul.fisc.md sau paginile de facebook https://www.facebook.com/MonitorulFiscal/ și https://www.facebook.com/PROACTIVE-478344919030696/

Persoana de contact: Daniela Glodeanu, daniela.glodeanu@gmail.com

5 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.