News

Acces la peste 100 de săli sportive cu un singur abonament – Up Fit este soluția

Cu stilul de viață agitat al zilelor noastre, găsirea timpului pentru a face exerciții fizice poate fi o adevărată provocare. Cu toate acestea, Up Moldova vine în ajutorul angajaților și al angajatorilor din Republica Moldova cu o soluție revoluționară de motivare - aplicația Up Fit. Această aplicație inovatoare oferă acces la o rețea impresionantă de peste o sută de săli sportive variate, cu doar un singur abonament. Indiferent dacă preferi o zi relaxantă la piscină, să te distrezi prin dans sau să lucrezi intens într-un centru de fitness, Up Fit îți deschide ușa către o experiență de neuitat de fiecare dată când intri în sala de sport.

 

Up Fit nu doar că aduce beneficii angajaților, ci este și o modalitate excelentă pentru angajatori de a investi în echipa lor. Cu o interfață prietenoasă și ușor de folosit, aplicația Up Fit se instalează rapid pe telefonul utilizatorului și oferă acces instantaneu la oricare dintre sălile partenere din rețeaua Up Fit. Cu doar o simplă autentificare pe ecranul telefonului la recepție, antrenamentul poate începe imediat.

 

Up Fit a demonstrat că sănătatea și bunăstarea angajaților sunt prioritare, oferindu-le acestora opțiuni comode pentru a-și menține și îmbunătăți starea de sănătate. Up Fit devine astfel o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine cariera cu un stil de viață sănătos.

 

Din august, anul curent, Arena Chișinău s-a alăturat acestei inițiative cu o ofertă specială pentru beneficiarii Up Fit.

 

Lucia Olaru, șefa departamentului PR și Comunicare de la Arena Chișinău, oferă detalii despre avantajele aduse de colaborare: „Ne bucurăm să fim parte a familiei Up Fit. Arena Chișinău oferă în exclusivitate pentru beneficiarii Up Fit acces la bazinul olimpic de 50 de metri, acces la bazinul pentru antrenamente de 25 de metri, acces la corturile de tenis pe care nu le vor găsi în altă parte și, bineînțeles, acces la sala de forță. Iar toate aceste vizite sunt valabile o oră, în fiecare zi. Vizitele nu includ antrenamentele cu antrenor, nici individuale și nici de grup. Acestea nu pot fi redirecționate către alte activități pe care le oferă Arena, precum ar fi piscina exterioară sau aquapark-ul”.

 

Dacă angajații din compania dumneavoastră încă nu au acces la beneficiile oferite de programul Up Fit, atunci încurajăm angajatorii să aloce resurse financiare necesare pentru anul următor, astfel încât să le ofere oportunitatea de a se bucura de aceste avantaje. Asigurarea bunăstării și satisfacției angajaților este o investiție esențială pentru construirea unei echipe motivate și eficiente pe termen lung.

 

Aplicația Up Fit face parte din portofoliul UP Moldova, lider pe piața tichetelor de masă din Republica Moldova. Din 2018, UP Moldova a devenit un partener de încredere pentru angajatori, oferind soluții inovatoare de motivare a echipei.

 

Pentru mai multe informații despre cum puteți beneficia de aplicația Up Fit, vizitați www.up-fit.md și descoperiți modul în care puteți aduce sănătate și motivație în viața angajaților voștri.

 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

561 views

The date of publishing:

12 September /2023 10:39

Domeniu:

Noutăți

Tags:

sport

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon