Diverses

Expert Contabil: 10 ani de excelență și succes

Într-o eră în care competențele în contabilitate și utilizarea eficientă a softului devin vitale, Echipa Expert Contabil se impune ca un lider în furnizarea de servicii de instruire în domeniul contabilității și în exploatarea avansată a softului 1C. Cu o experiență solidă de 10 ani și o echipă dedicată de formatori și specialiști în domeniu, Expert Contabil este ghidul de încredere pentru atingerea excelenței în aceste arii esențiale ale afacerilor.

 

 

Succesul echipei Expert Contabil: cu o prezență remarcabilă pe piață, echipa Expert Contabil a influențat în mod semnificativ dezvoltarea profesională a numeroși absolvenți. Cu cele peste 700 de recenzii pozitive de la absolvenții noștri, am dovedit că nu doar oferim cursuri, ci transformăm cunoștințele într-o experiență educațională de calitate.

 

Debutul Expert Contabil: Cu 10 ani în urmă, au reuşit să îmbine cu succes arta contabilităţii şi arta predării, cei 2 fondatori ai echipei -  colegi de facultate, ambii cu peste 18 ani de experiență didactică (predând și în universități din Republica Moldova) și practică în domeniu (contabili la zeci de companii), Anatolie Mînzarari şi Ecaterina Burlea.

 

Anatolie Mînzarari: Suntem pasionați de inovație și ne angajăm să integrăm cele mai recente tehnologii în procesul nostru educativ. Abordăm educația cu o viziune progresistă, folosind metode moderne și explorăm studii de caz, astfel încât instruirea oferită de Echipa Expert Contabil nu doar corespunde, ci și depășește așteptările în ceea ce privește relevanța, practicitatea și aplicabilitatea în contextul dinamic al afacerilor actuale.

 

 

Ecaterina Burlea: Ne asigurăm că informațiile transmise participanților la curs nu sunt doar teoretice, ci și solid ancorate în realitatea din lumea afacerilor. Astfel, cursul dezvoltat de echipa noastră își îndeplinește cu succes obiectivele, furnizând participanților o perspectivă autentică și utilă asupra complexităților domeniului contabilității.

 

Realizările echipei pe durata celor 10 ani de activitate:

 • Elaborarea primei Cărți video de Contabilitate din Republica Moldova;
 • Crearea primului material audio/video aferent Legii contabilităţii și raportării financiare;
 • Elaborarea caietelor teoretice și practice adaptate la standardele unei instruiri moderne;
 • Implementarea avansată a platformei MOODLE în toate etapele procesului de învățare;
 • Introducerea agendelor electronice cu sarcini zilnice;
 • Furnizarea de servere cu aplicații contabile personalizate pentru fiecare student;
 • Oferirea lecțiilor interactive la doar un clic distanță;
 • Organizarea lunară a Adunării contabililor din întreaga Republică Moldova;
 • Studenți mulțumiți și contabili profesioniști.

Cu mândrie ne remarcăm prin Cursul complet de Contabilitate și 1C, organizat cu succes timp de peste 10 ani. Pe parcursul acestei perioade, am îmbogățit cursul cu numeroase informații utile, predat prin utilizarea metodelor inovative, oferind astfel participanților oportunitatea de a dezvolta competențele esențiale pentru a aborda cu încredere sarcinile specifice unui contabil.

 

Conţinutul cursului:

 1. Modulul Înregistrarea companiei: pregătim viitorii antreprenori pentru provocările lansării în afaceri. Oferim nu doar informații teoretice, ci și studii de caz practice bazate pe experiența noastră în consultanță pentru afaceri. Participanții descoperă secretele succesului în această etapă crucială.
 2. Modulul Bazele contabilității: construim un fundament solid în cunoștințele contabile. Folosind exemple reale, explicăm principiile esențiale, conectând teoria cu practica. Încurajăm gândirea analitică și abordarea proactivă a problemelor financiare.
 3. Modulul Contabilitatea impozitelor: un modul esențial pentru a naviga prin complexitatea sistemului fiscal din Republica Moldova, acoperind totul de la calcularea impozitelor și taxelor până la raportarea corespunzătoare.
 4. Modulul Soft-ul 1C Contabilitate: dezvoltăm competențe avansate în utilizarea soft-ului 1C. Trecem de la cunoștințele de bază la abordări avansate, pregătind studenții pentru un mediu de lucru digital și dinamic.
 5. Modulul Control fiscal și amenzi: confruntăm cursanții cu provocările fiscale reale, oferind soluții preventive și tactici eficiente. Îi pregătim să gestioneze inspecțiile fiscale și să evite amenzi inutile.

 

Echipa Expert Contabil rămâne un partener de încredere pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul contabilității și să devină experți în utilizarea softului 1C. Cu o abordare inovatoare, o echipă dedicată și servicii de instruire personalizate, activăm pentru a ghida pasionații spre excelență în aceste domenii esențiale ale afacerilor. Aderând la Echipa Expert Contabil, fiecare se va conecta la o rețea de profesioniști contabili și va avea acces la resursele necesare pentru a-şi construi o carieră de succes în lumea complexă a Contabilității și softului 1C.

 

Vă invităm să urmați cursul complet de Contabilitate şi 1C organizat de către echipa noastră! Să descoperiți secretele unei contabilități eficiente și învățați cum să utilizați eficient soft-ul 1C pentru optimizarea proceselor economice. Nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile și de a vă îmbunătăți cunoștințele în domeniu. Înscrieți-vă acum și fiți pregătiți să vă transformați cariera!

 

???? Despre echipa Expert Contabil şi cursul de Contabilitate: perfectionare.md

???? (+373) 69 661 009

???? Reţele de socializare: Facebook Instagram YouTube | Google

 

P. Acesta este un material promoțional și nu reflectă poziția și viziunea P.P. „Monitorul fiscal FISC.md”

 

790 views

The date of publishing:

06 February /2024 11:11

Catalogul tematic

Noutăți

Tags:

instruire | echipa | Contabilitate

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon