SFS monitor

Graficul seminarelor de instruire ce urmează a fi organizate de SFS în semestrul II

Pe pagina-web a SFS a fost publicat graficul seminarelor de instruire cu participarea contribuabililor pentru semestrul II al anului 2023. Informația respectivă poate fi accesată la compartimentul „Seminare”.

 

Toate seminarele sunt gratuite și vor avea loc în regim mixt (format fizic și online). Vă puteți înregistra la oricare seminar indiferent de raza de deservire.

 

Astfel, vă îndemnăm să accesați link-ul: www.sfs.md/ro/seminare, să alegeți seminarul/seminarele la care doriți să participați și să completați formularul de înregistrare cu datele de contact solicitate.  

 

Serviciul Fiscal de Stat încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate. De asemenea, autoritatea fiscală îndeamnă contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

 

Precizăm că,  pe parcursul primului semestru al anului 2023, de către SFS au fost organizate și desfășurate 173 seminare la care au participat 981 de contribuabili. De asemenea, în această perioadă au fost organizate și desfășurate 43 de ateliere de lucru cu participarea a 1 472 de contribuabili.

 

Reiterăm faptul că, Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

939 views

The date of publishing:

03 August /2023 14:08

Catalogul tematic

Activitatea SFS

Tags:

seminare | Activitate SFS

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon