SFS monitor

Graficul vizitelor în primării a angajaților SFS în trimestrul II

Serviciul Fiscal de Stat invită toți contribuabilii să participe la discuțiile cu angajații autorității în cadrul vizitelor pe care le vor întreprinde aceștia în localitățile din țară, în perioada lunilor aprilie-iunie 2023.

 

Scopul activității cu genericul „Ziua contribuabilului” este de a deservi și consulta contribuabilii. Graficul vizitelor pentru trimestrul II al anului 2023 poate fi vizualizat aici.

 

Autoritatea fiscală încurajează participarea activă a tuturor contribuabililor la respectivele evenimente, în cadrul cărora sunt abordate toate întrebările de natură fiscală.

 

Pentru propuneri și sugestii ne puteți contacta la e-mail: adrian.platon@sfs.md, nr. tel: 022-83-33-79, FB: https://www.facebook.com/Serviciul.Fiscal.de.Stat.

 

În primul trimestru al anului curent, angajații Serviciului Fiscal de Stat au efectuat 548 vizite în cadrul primăriilor din țară, fiind deserviți circa 6914 contribuabili.

 

Reiterăm faptul că, Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Serviciul Fiscal de Stat

2682 views

The date of publishing:

31 March /2023 15:00

Catalogul tematic

Noutăți fiscale

Tags:

vizita fiscala

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon