News

Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale în anul 2024

Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoştinţă Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în anul 2024, elaborate în temeiul prevederilor Legii nr. 489/1999 privind sistemul public de asigurări sociale şi Legii nr. 419/2023 bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024, precum și în scopul oferirii îndrumării în aplicarea dispoziţiilor legale plătitorilor de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat ce decurg din legile prenotate.

 

Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în anul 2024 sunt executorii pentru Casa Naţională de Asigurări Sociale, structurile teritoriale ale acesteia şi plătitorii de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat

 

Particularităţile calculării şi achitării contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii în anul 2024 pot fi accesate pe pagina web a Casei Naţionale de Asigurări Sociale la rubrica Cadrul Juridic/Acte normative interne/Dispoziţii.

Instituții:

Compania Naţională de Asigurări în Medicină a RM

930 views

The date of publishing:

07 February /2024 08:00

Domeniu:

Noutăți | Asigurare socială de stat

Tags:

achitare | calculare | Contribuţii de asigurări

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon