SFS monitor

SFS lansează un sondaj de opinie privind percepția integrității angajaților autorității

Serviciul Fiscal de Stat pune un accent deosebit pe comunicarea cu toate categoriile de contribuabili și cu regularitate consultă opinia acestora privind gradul de satisfacție urmare a interacțiunii cu autoritatea fiscală.

 

În context, adminsitrația fiscală organizează un sondaj de opinie în perioada 05-29 decembrie 2023 privind percepția contribuabililor aferent integrității angajaților instituției.

 

Chestionarul poate fi accesat pe următorul link: https://sondaje.sfs.md/quiz/25, iar răspunsurile sunt anonime.

 

Totodată, menționăm că, autoritatea fiscală depune eforturi consolidate pentru a educa propriii angajați în spiritul respectării prevederilor legislației în vigoare pe domeniul integritate și anticorupție. În acest sens, Direcția securitate internă și anticorupție a SFS organizează cu regularitate instruirea angajaților instituției în vederea consolidării integrității instituționale prin prevederea și combaterea fenomenului de corupție.

 

În cadrul sesiunilor de instruire, angajații autorității fiscale sunt fost familiarizați cu subiecte precum: respectarea regimului juridic al cadourilor; conflictul de interese și favoritirmul; neadmiterea, denunțarea și tratarea influențelor necorespunzătoare; incidentele de integritate; regimul de incompabilități; limitarea publicității; denunțarea corupției; gestionarea patrimoniului și a finanțelor publice; etica profesională a agenților publici.

 

Precizăm că sondajul este realizat prin intermediul SIA „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor”, sistem informațional implementat cu suportul Băncii Mondiale, în cadrul Proiectului de Modernizare a administraţiei fiscale (TAMP), în anul 2021.

 

Rapoartele privind rezultatele sondajelor de opinie anterioare pot fi consultate la rubrica „Sondaje de opinie” de pe www.sfs.md.

 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

478 views

The date of publishing:

06 December /2023 08:00

Catalogul tematic

Activitatea SFS

Tags:

Activitate SFS

0 comments

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon