30
06 2015
1042

25 ani de activitate: Cupa Şefului SFS la jocuri intelectuale, ediția a II-a

Pe 28 iunie 2015, ora 11.00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt (în zona havuzului) a avut loc Cupa Şefului SFS la jocuri intelectuale, ediţia a II-a.

Evenimentul organizat de Serviciul Fiscal de Stat în colaborare cu Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (www.cuc.md) face parte din ciclul de evenimente destinat aniversării a 25 de ani de activitate a Serviciului Fiscal de Stat și are scop de educare fiscală a tinerilor.

La eveniment au participat 23 de echipe (circa 130 tineri). Este de menționat că în prima ediție a concursului la eveniment au participat 11 echipe, ceea ce demonstrează interesul sporit a tinerilor vizavi de informația cu caracter fiscal prezentată într-o formă mai inedită.

Evenimentul a constat în organizarea unui concurs de cunoștințe generale în formatul Cupelor de ”Ce? Unde? Când?”, în cadrul căruia echipele, formate din 6 jucători, întră într-o competiție paralelă de întrebări — răspunsuri. Pachetul de întrebări este format din 36 de întrebări ce vizează o varietate largă de subiecte, inclusiv și subiecte ce țin de finanțe publice și fiscalitate. Toate întrebările pot fi descărcate aici (link la pachetul de întrebări).

Ca rezultat, clasamentul final a arătat în felul următor:

LOCUL I – Echipa O

LOCUL II – Echipa ASACHI

LOCUL III – Echipa GOOGLE-MOOGLE (câștigătorii ediției precedente)

SIMPATIA JURIULUI — TURNUL ALB

via | www.fisc.md

6 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.