11
03 2016
1374

Declarația precompletată – o facilitate oferită contribuabililor

Serviciul Fiscal de Stat vă informează că, începînd cu 10 martie 2016 aveţi posibilitatea de a beneficia de formularul Declaraţiei precompletate, adresîndu-vă la oficiile fiscale teritoriale, cu buletinul de identitate.

În cazul în care dispuneţi de semnătura digitală, puteţi vizualiza Declaraţia cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2015 accesînd cabinetul personal pe portalul www.fisc.md.

Vă reamintim că în cazul în care doriți să prezentați Declaraţia pe suport hîrtie – puteți să vă adresați la orice organ fiscal, indiferent de locul de reședință, care în perioada 19 – 25 martie 2016 vor avea un program extins de activitate.

În atenţia contribuabililor persoane fizice, care dețin semnătura mobilă, buletin de identitate electronic sau semnătură digitală, puteți beneficia de serviciile fiscale electronice prin intermediul sistemului de autentificare și control al accesului MPass, prin următorul link, fără a vă prezenta la Î.S. ”Fiscservinform”.

Notă: Pentru informaţii suplimentare cu privire la depunerea Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2015, recomandăm să accesați următorul link: „25 martie – termenul-limită de prezentare a Declarației și achitare a impozitului pe venit de către persoanele fizice rezidente”.

via | www.fisc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.