24
12 2013
1873

Ion Prisăcaru: Valoarea morală a omului se vede şi prin atitudinea faţă de persoanele defavorizate

Şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, a vizitat gimnaziul-internat din satul Văscăuţi, r-l Floreşti, pentru a le aduce copiilor acestei instituţii urări de bine şi daruri cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

În cadrul vizitei, Ion Prisăcaru a adus sincere felicitări colectivului de profesori și elevilor acestei instituții şi le-a urat celor prezenți un frumos ”La Mulți Ani!”, elevilor, nominal, oferindu-le în dar articole vestimentare, încălţăminte şi dulciuri, iar, pentru necesităţile gimnaziului, fiind procurat un generator de curent electric.

Şeful IFPS şi-a exprimat convingerea că este de datoria fiecărui cetăţean integru să dea dovadă de solidaritate socială şi, în măsura posibilităţilor, să ofere asistenţă şi căldură sufletească categoriilor defavorizate. De asemenea, urărilor de bine s-au alăturat şi reprezentanţii IFS pe raionul Floreşti, care l-au însoţit în vizită pe Ion Prisăcaru, şi care le-au oferit copiilor un suport financiar.

La rândul lor, elevii gimnaziului-internat i-au delectat pe oaspeţi cu un frumos concert de Anul Nou, în cadrul căruia au dansat, au recitat poezii şi au spus colinde. Directorul instituţiei, Tudor Tertea, le-a mulţumit Şefului IFPS şi reprezentanţilor IFS pe raionul Floreşti pentru urările de bine şi darurile pentru copii şi le-a exprimat recunoştinţă pentru grija manifestată.

via www.fisc.md

6 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.