Monitorul SFS

Oficialii fiscali în cadrul celei mai mari conferințe de business BIZPOWER 2014

Pe data de 02-03 mai, în incinta Leogrand & Convention Center a avut loc a doua ediție în cadrul celei mai mari conferințe de business din țară - BIZPOPWER 2014. Evenimentul a adunat peste 600 de participanți, prioritar oameni de afaceri mici și mijlocii, care au venit să învețe din experiența speakerilor, dar și să facă parte la o platformă de discuții cu specialiști naționali și internaționali în business și cu reprezentanții autorităților naționale. Din lista celor 50 de traineri care au venit să își împărtășească experiența a făcut parte și Dna Veronica Vragaleva, șef Direcție metodologia impozitelor directe și impozitare internațională, care a reprezentat Serviciul Fiscal de Stat în cadrul evenimentului, făcând parte din Conferința 2 (compartimentul) ”Provocările business-ului în contextul economic actual”, împreună cu Dna Olga Melniciuc (consultant în cadrul Consiliului Economic al Prim-ministrului Republicii Moldova), Dna Mila Malairau (Director Executiv, AmCham Moldova), Dl Dumitru Postu (Manager al Serviciilor Sectoriale de e-Transformare, Centrul de Guvernare Electronică) și alți speaker cu activitate conexă segmentului dat. În cadrul discursului, Dna Vragaleva a puctat prioritar direcția de transformare a Serviciului Fiscal din organ de control în unul ce prestează servicii de calitate contribuabililor, urmând exemplul Autorității Fiscale Suedeze, Serviciul Fiscal fiind asistat de Ambasada Suediei pe drumul ales al transformărilor. Totodată, au fost listate principalele realizări în calea atingerii scopului propus, printre care ”Contul curent al contribuabuililor” și ”Factura electronică”. Misiunea conferințelor Bizpower constă în împărtășirea informațiilor valoroase, deschiderea către un networking calitativ și construirea unei arhitecturi organizaționale complexe. Evenimentul a fost susținut de Ambasada Suediei și Corporația Financiară Internațională de pe lângă Banca Mondială.

via www.fisc.md

2683 vizualizări

Data publicării:

07 Mai /2014 09:19

Domeniu:

Noutăți

3 comentarii

icon

Marina Sichirliiscaia

08 Mai /2014 12:43

Танго — хорошая аллегория. Может, мы наблюдаем зарождение нового поколения налоговиков, которые смогут в полной мере реализовать давно ожидаемые намерения лучших представителей сторон налоговых отношений… В это трудно поверить, и все равно — успехов!

icon

Samoila Aurel

07 Mai /2014 10:30

Am avut marea ocazie sa particip la acea conferință, iar discursul Doamnei Veronica Vragaleva a fost unul din cele mai bune, sala apreciind calitatea mesajului prin aplauze continue! În încheierea discursului sau, Dna Vragaleva, în calitatea sa de reprezentant al Serviciului Fiscal de Stat a îndemnat metaforic agenţii economici la un tango: «Atât timp cât atitudinea e la nivel de vorbe, dar nu se trece la acţiuni, nu vom avea schimbări. Trebuie să învăţăm să ne ştim drepturile, dar să nu abuzăm. Ca subiecţi au business-ului să încercaţi să veniţi cu anumite propuneri. Vreau să vă îndemn să dansăm un tango împreună, eu ca reprezentant al Serviciului Fiscal, şi dumneavoastră ca reprezentanţi ai mediului de afaceri. Acest tango îl dansăm împreună pe ritmurile care ne sunt date, adică realizările noastre, încercăm să nu ne călcăm pe picioare, dar să facem în aşa fel încât să avem o mişcare armonioasă» agora.md/stiri/1105?fb_action_ids=10152109413986305&fb_action_types=og.likes

icon

Victor Cioclea

07 Mai /2014 12:23

icon

Samoila Aurel

Bravo, veronica!

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon