Întrebări și răspunsuri

Lucru cu portalul

În ce mod pot seta panoului de selectarea limbii?
Aici vă vom prezenta cum puteti corect seta panoul de selectarea limbii. Fig. 1Tradiţional pentru site-uri autohtone, noi propunem două versiuni lingvistice a paginii web — Română şi Rusă. În acelaşi timp, principală distincţie a panoului nostru constă în faptul că acesta permite nu numai selectarea limbei dorite, dar şi filtrarea articolelor conform setărilor efectuate. Efectuind setările necesare orice utilizator poate organiza eficient navigarea sa prin site, de a limita sau, dimpotrivă, de a mări fluxul de articole din pagină, datorită unei configurații simple.

Astfel, panoul de selectare a limbii este disponibil în două moduri.

Primul mod — pentru setarea limbii site-ului, traducerea meniului şi paginilor statice a site-ului.

Al doilea mod — pentru selectarea articolelor în limba dorită.

Ca rezultat, se formează mai multe straturi a unui singur portal. Primul strat — limba română pentru tot site-ul, al doilea — limba rusă, al treilea — interfaţă în română cu articolele în ambele limbi şi a patra — interfaţa în rusă cu articolele în ambele limbi.

Atenţie! Versiunea română şi rusă a site-ului deferă una de alta! Conform conceptului revistei, noi publicăm în două limbi majoritatea materialelor din rubricile oficiale a publicaţiei: Documente şi comentarii. Întrebări şi răspunsuri, Practica fiscală, Consultaţii juridice. Articolele publicate în alte rubrici sunt disponibile doar în limba autorului publicației.

Cititorii, bine versaţi în ambele limbi- româna şi rusa- vor benefecia de versiune completă a revistei. Cu toate acestea, ei pot configura navigarea pe site în aşa mod, încât interfaţa paginii să fie în limba mai accesibilă pentru ei, de exemplu română. Pentru asta e necesar de a marca limba dorită, cum e prezentat în Fig. 2. Utilizatorilor cărora le este mai uşor să navigheze pe site în limba rusă, e necesar să selecteze opţiunea limbei „Rusă” în partea de sus a panoului.Ceea ce privește limba articolelor, aceasta se selectează în partea de jos a panoului, marcând ambele limbi — Română şi Rusă. Fig. 3După apăsarea tastei „Salvează”, veți obține interfața în limba română şi articolele în ambele limbi ori interfața în rusă şi articolele la fel în ambele limbi. Fig. 4Dacă doriți să urmăriți materialele site-ului numai într-o singură limbă, atunci selectați peste tot limba română sau limba rusă. Pentru a accesa acest regim de limbi apăsați „Salvează”.
În afara de modalitățile propuse, puteți face modificări la panoul pentru selectarea limbii din profilul dvs. prin selectarea opţiunii «Setări» şi apoi «Setările site-ului». Fig. 5
Ce să fac dacă am uitat parola?
Nu vă facți griji daca ați uitat parola de acces. Pentru a reseta parola accesați aici
si indicati email-ul Dvs.


Cum pot să ma dezabonez de la notificari pe email?
Dvs. aveți posibilitatea să Vă dezabonați de la notificările sau să introduceți modificări în setările notificărilor. Pentru a efectua aceste operațiuni este nevoi să Vă autentificați în sistem.