Întrebări și răspunsuri

Lucru cu portalul

În ce mod pot seta panoul de selectare a limbii?
Aici vă vom prezenta cum puteti corect seta panoul de selectare a limbii. Fig. 1Tradiţional pentru site-uri autohtone, noi propunem două versiuni lingvistice a paginii web — română şi rusă. În acelaşi timp, principala distincţie a panoului nostru constă în faptul că acesta permite nu numai selectarea limbii dorite, dar şi filtrarea articolelor conform setărilor efectuate. Efectuind setările necesare orice utilizator poate organiza eficient navigarea sa pe site, de a limita sau, dimpotrivă, de a mări fluxul de articole din pagină, datorită unei configurații simple.

Astfel, panoul de selectare a limbii este disponibil în două moduri.

Primul mod — pentru setarea limbii site-ului, traducerea meniului şi paginilor statice a site-ului.

Al doilea mod — pentru selectarea articolelor în limba dorită.

Ca rezultat, se formează mai multe straturi a unui singur portal. Primul strat — limba română pentru tot site-ul, al doilea — limba rusă, al treilea — interfaţă în română cu articolele în ambele limbi şi a patra — interfaţa în rusă cu articolele în ambele limbi.

Atenţie! Versiunea română şi rusă a site-ului diferă una de alta! Conform conceptului revistei, noi publicăm în două limbi majoritatea materialelor din rubricile oficiale a publicaţiei: Documente şi comentarii. Întrebări şi răspunsuri, Practica fiscală, Consultaţii juridice. Articolele publicate în alte rubrici sunt disponibile doar în limba autorului publicației.

Cititorii bine versaţi în ambele limbi- româna şi rusa- vor benefecia de versiune completă a revistei. Cu toate acestea, ei pot configura navigarea pe site în aşa mod încât interfaţa paginii să fie în limba mai accesibilă pentru ei, de exemplu română. Pentru asta e necesar de a marca limba dorită, cum e prezentat în Fig. 2. Utilizatorilor cărora le este mai uşor să navigheze pe site în limba rusă, e necesar să selecteze opţiunea limbii „Rusă” în partea de sus a panoului.Ceea ce privește limba articolelor, aceasta se selectează în partea de jos a panoului, marcând ambele limbi — Română şi Rusă. Fig. 3După apăsarea tastei „Salvează”, veți obține interfața în limba română şi articolele în ambele limbi ori interfața în rusă şi articolele la fel în ambele limbi. Fig. 4Dacă doriți să urmăriți materialele site-ului numai într-o singură limbă, atunci selectați peste tot limba română sau limba rusă. Pentru a accesa acest regim de limbi apăsați „Salvează”.
În afara de modalitățile propuse, puteți face modificări la panoul pentru selectarea limbii din profilul dvs. prin selectarea opţiunii «Setări» şi apoi «Setările site-ului». Fig. 5
Ați uitat parola?
Pentru a restabili parola, urmați pașii:

1) Din fereastra care se afișează la accesarea „Autentificare”, alegeți „Restabilirea parolei”.
<br/

<br/

2) În fereastra de restabilire a parolei indicați e-mailul indicat la abonare și apăsați butonul de mai jos.
<br/

<br/

3) Verificați e-mailul. Sistemul v-a transmis o scrisoare ce conține un link, care trebuie accesat.

În câteva clipe pe e-mail va veni o nouă scrisoare cu parola automată formată din cifre și litere.

Pentru o logare reușită, în fereastra de autentificare, utilizați e-mailul indicat la procurarea abonamentului și parola generată de sistem.


Cum pot să ma dezabonez de la notificari pe email?
Dvs. aveți posibilitatea să Vă dezabonați de la notificările zilnice ale ediției electronice www.monitorul.fisc.md — Newsline. Pentru aceasta, accesați oricare Newsline venit de la Monitorul Fiscal FISC.MD pe poșta Dvs. și la finele acestuia găsiți enunțul: „Dvs. aveți posibilitatea să Vă dezabonați de la modulul „Newsline”. Faceți click pe cuvântul „dezabonați” marcat cu albastru în enunț.Doriți să obțineți accesul la materialele închise de pe portalul www.monitorul.fisc.md?
  1. Procurați un abonament PREMIUM sau ELECTRONIC pe anul 2022.
  2. Când plata pentru abonament este în contul Publicației, operatorii noștri Vă vor oferi statut „Premium User” la contul format automat în baza e-mailului indicat la abonare.


  3. Pentru a activa contul, urmați linkul venit pe e-mail de partea Publicației. Denumirea e-mailului va fi indicată drept „Activarea contului”.
  4. Intrând în cont, veți observa o scrisoare în care va fi indicat „Premium user activat”


Doriți să modificați parola?
1. Accesați opțiunea „Setări” din lista care apare la apăsarea „săgeții în jos” de lângă numele Dvs sau denumirea firmei2. Alegeți „Contul personal” din pagina afișată.3. Indicați parola curentă – cea generată de sistem la restabilirea parolei sau parola utilizată în momentul de față.

4. Indicați parola nouă și repetați-o în boxa de mai jos.

5. Salvați modificările.