Новости

29 aprilie – prezentarea rezultatelor verificării îndeplinirii indicatorilor pentru dobândirea și menținerea statutului de rezident al parcului IT

Activitatea rezidenților parcului este supusă anual, în mod obligatoriu, verificării îndeplinirii indicatorilor necesari pentru dobândirea și menținerea statutului rezidentului parcului pentru tehnologia informației, conform art. 18 alin. (1) din Legea nr. 77 din 21 aprilie 2016 cu privire la parcurile pentru tehnologia informației.

Rezultatele verificării indicatorilor pentru anul 2023 urmează a fi prezentate până la 29 aprilie 2024, conform Deciziei Administrația Parcului IT ”MOLDOVA IT PARK”. Una din condițiile de rezidență în cadrul parcului pentru tehnologia informaţiei constă în prezentarea anuală a rezultatelor verificării activității sale.

Verificarea anuală a activității rezidenților parcului este efectuată de către entitățile de audit înregistrate în Registrul public al entităților de audit ținut de Consiliul de supraveghere publică a auditului.

În următorul articol abonații noștri din sectorul IT au posibilitatea să afle mai multe detalii despre Auditul obligatoriu al rezidenților Parcului IT pentru anul 2023.

 

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

255 просмотры

Дата публикации:

16 Апрель /2024 08:00

Catalogul tematic

Налоговые новости

Ключевые слова

it parc | angajat rezident | rezultate

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon