Новости

Anunț privind comercializarea bunurilor confiscate

În conformitate cu Regulamentul cu privire la modul de evidenţă, evaluare şi vânzare a bunurilor confiscate, fără stăpân, sechestrate uşor alterabile sau cu termen de păstrare limitat, a corpurilor delicte şi a bunurilor trecute în posesia statului cu drept de succesiune şi a comorilor, aprobat prin HG nr. 972 din 11.09.2001, Serviciul Fiscal de Stat propune agenţilor economici, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul comerţului şi producerii, diverse bunuri confiscate.

 

Astfel, la 22 februarie curent, începând cu ora 11.00 este anunțat un concurs de comercializare a bunurilor confiscate. Lista bunurilor propuse pentru comercializare, caracteristicile lor, cantitățile și prețurile, poate fi consultată aici.

 

Menționăm că la concursul de comercializare a bunurilor confiscate pot participa agenții economici înregistrați în Republica Moldova, care dispun de rețea comercială, unități de producere sau de depozitare.

 

Prin depunerea unei cereri în cancelaria Serviciului Fiscal de Stat, agenții economici interesați de participare la concurs, sunt în drept de a examina bunurile expuse la concurs. Cererile de participare vor fi prezentate SFS până la data de 22 februarie 2024, ora 9-00.

 

La cerere urmează de prezentat următoarele documente:

- Documentele de constituire și certificatul de atribuire a codului fiscal;

- În caz de necesitate, licența care atestă dreptul de a practica un anumit gen de activitate;

- Certificatul de la bancă (bănci) privind situația contului curent (conturilor curente); - Ofertă în scris, autentificată prin semnătura conducătorului, plasată într-un plic sigilat, cu indicare pe plic a cuvântului ”CONCURS”.  Oferta va conține prețul de comercializare a bunurilor confiscate, comisionul solicitat pentru serviciile de consignație și termenele de achitare la buget a sumelor aferente.

 

Pentru informație suplimentară poate fi contactat Secretarul Comisiei de concurs a bunurilor confiscate a SFS, Olga Borțevici – șefă a Direcției gestionare bunuri confiscate, telefon 0 22 82 33 75, e-mail olga.bortevici@sfs.md.

 

IMPORTANT! Serviciul Fiscal de Stat nu postează anunțuri privind comercializarea bunurilor confiscate pe rețelele de socializare.

 

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

383 просмотры

Дата публикации:

15 Февраль /2024 08:00

Тематика:

Налоговые новости

Ключевые слова

bunuri confiscate | comercializare | concurs

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon