Новости

Planul controalelor activității rezidenților ZEL pentru anul 2021

Pe parcursul anului curent vor fi verificați 33 de rezidenți ai zonelor economice libere, potrivit Planului controalelor asupra activității rezidenților ZEL pentru anul 2021 care a fost examinat în cadrul ședinței secretarilor generali din 14 ianuarie curent. Comparativ cu anul 2020, controalelor vor fi supuși mai puțin rezidenți, în Graficul controalelor pentru anul precedent fiind incluși 66 întreprinderi din cadrul ZEL.
 
Astfel, în Planul controalelor pentru anul 2021 din zona antreprenoriatului liber „Expo-Business-Chișinău” sunt incluși 10 rezidenți, din cadrul ZEL „Bălți” verificărilor vor fi supuse 5 întreprinderi, câte 7 rezidenți – din cadrul ZAL „Valkaneș” și ZEL „Ungheni-Business”, alte 3 întreprinderi ce urmează a fi verificate fac parte ZAL „Tvardița”, iar din cadrul ZEL Parcul de Producție „Otaci-Business” va fi supusă controlului un singur rezident.
 
Proiectul a fost elaborat în baza propunerilor autorităților cu funcții de control, în baza evaluării riscurilor. Verificările vor fi realizate Serviciul Vamal, Serviciul Fiscal de Stat, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică și Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.
author icon

Марина Кэлдаре

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md" | Правительство Республики Молдова

1111 просмотры

Дата публикации:

15 Январь /2021 08:00

Тематика:

Новости

Ключевые слова

ZEL | control de stat | Proiect | monitorul.fisc.md

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon