Новости

Lista agenților economici obligați de a utiliza e-factura, completată

Lista agenților economici obligați de a utiliza factura fiscală electronică (e-factura) a fost suplinită cu încă 8 contribuabili.

 

Serviciul Fiscal de Stat, prin Ordinul nr. 106 din 18 martie curent, a aprobat completarea listei menționate cu următorii contribuabili:

Precizăm, contribuabilii au fost identificați potrivit criteriilor de selectare conform Instrucțiunii privind modul de determinare și aprobare a listei contribuabililor obligați de a utiliza factura fiscală electronică, aprobată prin Ordinul SFS nr.645 din 30.11.2018. Potrivit pct.3 din Instrucțiune, contribuabilul va fi notificat prin intermediul mesajului remis la poșta electronică despre includerea în Listă. În termen de 3 zile calendaristice din data aprobării și publicării Listei, contribuabilul este obligat de a utiliza exclusiv doar facturi fiscale electronice pentru tranzacțiile documentate. În cazul în care adresa electronică disponibilă a contribuabilului este incorectă sau inactivă, publicarea ordinului pe pagina oficială a SFS se va considera ca fiind și informarea agentului economic.

 

În același timp, din listă a fost exclus contribuabilul BETTY COMPANY SRL.

 

Ordinul intră în vigoare la 1 aprilie 2024.  

 

Lista integrală a agenților economici obligați de a utiliza factura fiscală poate fi consultată aici.

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

1571 просмотры

Дата публикации:

21 Март /2024 07:30

Тематика:

Новости

Ключевые слова

serviciul fiscal de stat | contribuabili | e-Factura | agent economic

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon