Монитор ГНС

Serviciile fiscale electronice sunt din nou disponibile pentru utilizare

Vă informăm că, serviciile fiscale electronice sunt din nou funcționale, urmare a finalizării procesului de reconfigurare a sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura” și „Contul curent al contribuabilului”.

Astfel, comunicăm despre reluarea funcționalității mecanismelor de autentificare în Cabinetul personal al contribuabilului, servicii.fisc.md, raportare.gov.md, precum și accesarea sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura” și „Contul curent al contribuabilului”.

Precizăm că, procesul de reconfigurare a sistemelor informaționale are drept scop creșterea securității informaționale și va permite livrarea de servicii de calitate pentru cetățeni și mediul de afaceri, aceasta fiind o prioritate în activitatea autorității fiscale naționale.

Serviciul Fiscal de Stat reiterează că, una din prioritățile de bază ale instituției este de a oferi servicii fiscale electronice noi, precum și de a le îmbunătăți pe cele existente în funcție de noile necesități din domeniul IT.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să consultați în continuare informațiile actualizate disponibile pe pagina-web oficială.

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

345 просмотры

Дата публикации:

14 Август /2023 16:42

Тематика:

Налоговые новости

Ключевые слова

servicii electronice

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon