Практические аспекты

icon Unele aspecte privind utilizarea ECC la încasarea avansului

Agentul economic desfășoară activități de cazare și alimentație publică. Rezervarea prealabilă a mesei pentru un anumit eveniment este posibilă cu achitarea preventivă a unui avans. Respectiv, clientul achită în numerar avans în sumă de 2000 lei. La finele evenimentului clientul achită întregul meniu consumat în suma totală de 10 000 lei, din care sumă datorată de către client constituie 8000 lei, pe care le achită în numerar sau cu card de plată. Urmează agentul economic să utilizeze echipamentul de casă și de control la încasa...

author icon

Ирина Ряховская

author icon

Doinița Colosov

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

icon Эта статья доступна только подписчикам. Для оформления подписки выберите абонемент

Подписан/а
image

Абонемент Premium

2 499 MДЛ

Заказать сейчас
image

Абонемент Electronic

1 599 MДЛ

Заказать сейчас
image

Абонемент Electronic

799 MДЛ

Заказать сейчас

816 просмотры

Дата публикации:

04 Апрель /2024 08:00

Catalogul tematic

Налоговое администрирование | Налоговые новости | HoReCa

Ключевые слова

aspecte fiscale | avans | incasare | ECC

1 комментарии

Stirbu Adrian

04 Апрель /2024 11:31

La bonul fiscal cu pozitiile vindute si incasare de de 8000 lei, tva din care suma se va calcula si se va inregistra in registru ECC din 8000 lei sau din total de 10 000? Sar putea sa fie mai multe cote de tva.

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon