Новости

Ziua Internațională a Contabilului

În fiecare an, la 10 noiembrie, contabilii sunt omagiați în întreaga lume! Fiind una din cele mai importante activități, ce asigură buna funcționare a unei societăți la general, fără de care nu poate exista o economie, contabilitatea a devenit de-a lungul timpului, o profesie complexă și reprezentativă.
 
Dragi contabili!
Ziua Internațională a Contabilului reprezintă o ocazie în plus de a vă mulțumi pentru tot efortul depus în activitatea Dvs, pentru profesionalism, dedicație și abnegație!
 
Conștientizăm faptul că un contabil trebuie să țină mereu pasul cu multitudinea de provocări și modificări legislative, dar și să implementeze noile tehnologii informaționale ce apar tot mai frecvent, de aceea, vă dorim să păstrați în continuare energia și echilibrul de care dați dovadă în permanență!
 
Totodată, Vă dorim realizări frumoase, pace și prosperitate, oportunități de dezvoltare profesională și, nu în ultimul rând, sănătate și răbdare, pentru a continua munca nobilă pe care v-ați asumat-o.
 
Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.md” va rămâne întotdeauna un ghid în implementarea corectă a practicii fiscale și umărul prietenului de care aveți nevoie. Suntem deschiși pentru noi proiecte și colaborări, pentru a contribui împreună la consolidarea comunității contabililor din țara noastră!
 
Dragi contabili, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți și vă transmitem tot respectul și aprecierea noastră!
 
Cu recunoștință, Rodica Musteața-Staci,
Directoare redație P.P. „Monitorul fiscal FISC.md”

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

1189 просмотры

Дата публикации:

10 Ноябрь /2022 07:57

Catalogul tematic

Новости | Бухгалтерский учет

Ключевые слова

Ziua Contabililor

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon