19
06 2015
1034

Strategia de Dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat rămâne o prioritate

Pe 8 iunie 2015 a avut loc ședință Grupului de lucru responsabil de elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat pentru anii 2016-2020. În cadrul ei au fost luate în dezbatere principalele activități realizate în ultima vreme. Evenimentul a fost condus de dl Peter Menhard, Consilierul șefului IFPS, Misiunea Uniunii Europene de Consiliere în Politici Publice pentru Republica Moldova.

De asemenea, în cadrul ședinței a fost prezentat un capitol din cadrul Strategiei — „Opțiunile de Implementare”, în care sunt analizate opțiunile de implementare a unor obiective stabilite în cadrul proiectului Strategiei, fiind disponibile opțiuni pentru mai multe obiective în patru domenii prioritare. Aceste opțiuni au fost analizate din punctul de vedere al majorării, pe cât e posibil, a eficienței rezultatelor.

În acest context dl Peter Menhard și dna Carina Silbo au prezentat opțiuni ce țin de implementarea Managementului Schimbării, calcularea Decalajului fiscal și de implementare a Sistemului informațional integrat. De asemenea, au fost prezentate evaluările acestora și propuse opțiunile care au obținut cel mai înalt punctaj.

via | www.fisc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.